Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

UPDATE – Maramureş: Persoane necunoscute au sustras încasările dintr-un cazinou / Angajata s-a dus la toaletă, iar suspecţii au încuiat-o acolo / Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de un suspect, acesta fiind reţinut / Prejudiciul, recuperat

EconomieUPDATE – Maramureş: Persoane necunoscute au sustras încasările dintr-un cazinou / Angajata s-a dus la toaletă, iar suspecţii au încuiat-o acolo / Poliţiştii au stabilit că a fost vorba...

UPDATE: ” În această dimineaţă, la ora 07.40, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către o tânără, de 21 de ani, din Săcel, angajată a unei societăţi comerciale din oraş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, persoane necunoscute ar fi închis-o în grupul sanitar, iar aceştia ar fi sustras din seiful societăţii 30.358 de lei şi 350 de euro”, a transmis Poliţia Judeţeană MAramureş. 

Sursa citată a precizat că, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică din Vişeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vişeu de Sus. 

”În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată. 

 

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit , jaful a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un cazinou din Vişeu de Sus, de unde persoane necunoscute au sustras toate încasările.

Angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo.

Femeia a stat în toaletă până duminică dimineaţă, când a fost găsită de colegii care au venit să preia schimbul.

Atunci au fost alertate autorităţile care au demarat o anchetă.

 

                                                                                                              

 

 

 

 

Citeste si alte articole: