România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

O femeie a refuzat 100.000 de euro de la un pasager milionar care i-a cerut un favor în avion. Ce a vrut bărbatul?

MedicalO femeie a refuzat 100.000 de euro de la un pasager milionar care i-a cerut un favor în avion. Ce a vrut bărbatul?

Steve Kirsch, un magnat din Silicon Valley, a fost uluit de refuzul categoric al unei pasagere cu care a împărțit același avion într-unul dintre zborurile sale. Bărbatul susține că ar fi fost dispus să-i ofere o sumă colosală de 100.000 de dolari pentru a o convinge să-și dea jos masca pe care o purta.

„Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează. Ea lucrează pentru o companie farma ”.

Propunerea șocantă și refuzul categoric

Incidentul incredibil a fost dezvăluit de antreprenorul Steve Kirsch pe pagina sa de Twitter, stârnind valuri de controverse și reacții aprinse. Potrivit relatărilor sale, într-un gest de generozitate, el i-ar fi oferit inițial femeii suma de 100 de dolari, încercând să-i atragă atenția asupra riscurilor la care se expune atunci când își dă jos masca pentru a mânca.

Reacții aprinse și controverse pe rețelele de socializare

Tweetul magnatului a stârnit o furtună de reacții și opinii împărțite în mediul online. Unii utilizatori au susținut gestul său de a atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de siguranță, în timp ce alții au criticat oferta sa generoasă ca fiind o tentativă de încălcare a libertății individuale.

O experiență surprinzătoare în avion

În final, pasagera în cauză a refuzat cu fermitate oferta generoasă a magnatului și și-a continuat zborul cu masca pe față. Astfel, incidentul s-a încheiat cu un gest de rezistență și hotărâre din partea acesteia, lăsându-l pe Steve Kirsch cu o poveste surprinzătoare și o lecție despre diversitatea opiniilor și alegerilor personale într-un mediu în continuă schimbare.

Citeste si alte articole: