Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Gina Pistol, primele imagini cu rochia de nuntă. „Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie!”

MedicalGina Pistol, primele imagini cu rochia de nuntă. „Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie!”

Gina Pistol a dezvăluit pe Instagram o privire asupra rochiei pe care o va purta în ziua nunții. Ea a prezentat unul dintre modele, în timp ce celălalt, cel mai probabil, îl va păstra în secret până în momentul cel mai potrivit. Este vorba despre un design unic, care nu mai este disponibil pe piață, dar care a captat inima ei încă de la prima clipă.

“N-am avut energie să postez absolut nimic, de când am început cu organizarea acestui fericit eveniment nu am mai am nici timp, nici energie, nici nervi. E greu rău să organizezi o nuntă. Nu greu, e solicitant.

Mesajul postat de Gina Pistol pe Instagram!

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru mesajele minunate, primite din partea voastră, îmi pare rău că nu v-am răspuns tuturor.(…) Intru să probez rochia, nu de mireasă, cealaltă, vă povestesc eu.

Ne auzim după… Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie, voi purta două rochii, una pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere.

Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea.

După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea. Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug”, a spus Gina Pistol, pe contul personal de Instagram.

Gina și-a făcut rochia de mireasă, pe care n-am văzut-o, că așa e bine să nu vezi rochia de mireasă. N-am văzut niciuna dintre ele ”, a spus și Smiley,

Citeste si alte articole: