Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Aproape 80% din suprafața totală a spațiilor verzi din Timișoara au fost cosite, susține Primăria

Din OrasAproape 80% din suprafața totală a spațiilor verzi din Timișoara au fost cosite, susține Primăria

Primăria Timișoara se laudă cu faptul că a reușit să efectueze cositul pe aproape 80% din întreaga suprafață a spațiilor verzi din oraș, inclusiv greblarea și colectarea deșeurilor vegetale.

„Continuăm acțiunile de curățare și îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi. Până acum, am reușit să cosim aproape 80% din suprafața totală a spațiilor verzi, incluzând greblarea și ridicarea resturilor vegetale. De asemenea, pe arterele principale, la școli, grădinițe, parcuri și scuaruri am intervenit a doua oară, iar în zonele cu sisteme de irigație a fost efectuată și a treia intervenție”, a transmis Primăria.

Primăria Timișoara anunță că au fost efectuate operațiuni de igienizare și curățare a coșurilor de gunoi din piețele principale și zonele de joacă. De asemenea, în vederea asigurării siguranței copiilor, s-a efectuat o verificare și înlocuire a mobilierului în spațiile de joacă din zonele: Favorit, Brândușei, Inocentiu Klein și Silistra. În plus, campania de plantare de trandafiri în Parcul Rozelor este în plină desfășurare.

Citeste si alte articole: