Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Loredana Chivu, terorizată de logodnic și bătută până i-a dat sângele! I-a dat la operație!

MedicalLoredana Chivu, terorizată de logodnic și bătută până i-a dat sângele! I-a dat la operație!

Loredana Chivu trece prin momente de calvar, după ce bărbatul care i-a cerut mâna a terorizat-o atât psihic, cât și fizic. Vedeta, proaspăt operată, ar fi fost bătută de logodnicul său și ar fi avut nevoie de ajutorul poliției pentru a scăpa.

Loredana Chivu, terorizată și bătută de logodnic

”Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.

Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată.

Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam. Nicio femeie pe lumea asta nu poate fi cumpărată și nu trebuie bătută și închisă””, a povestit ea.

”Astăzi am fost la Poliție, unde mi s-a emis, la urgență, un ordin de restricție pentru fostul iubit, bărbatul care mi-a făcut acea cerere în căsătorie”, a mai spus Loredana Chivu.

 

Citeste si alte articole: