România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Relația discretă a lui Raluca Olaru! Află cine este bărbatul care „o face fericită”!

MedicalRelația discretă a lui Raluca Olaru! Află cine este bărbatul care „o face fericită”!

Ramona Olaru, cunoscută din televiziune, are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu, însă nu dezvăluie prea multe detalii despre el. Cu toate acestea, asistenta TV nu se ferește să expună relația pe rețelele de socializare, postând des fotografii cu bărbatul misterios.

Ramona Olaru, o relație de lungă durată cu Cătălin Cazacu!

Ramona Olaru a avut o relație de lungă durată cu Cătălin Cazacu, însă despărțirile repetate au făcut ca cei doi să ia decizia de a pune punct relației lor. După o perioadă dificilă, Ramona Olaru și-a găsit un nou iubit care pare să o facă mai fericită ca niciodată. Cu toate că cei doi nu formează un cuplu de mult timp, deja au plecat în câteva escapade romantice, iar el o răsfață cu cadouri de lux și flori. În timp ce Ramona îl postează mereu în ipostaze romantice pe rețelele de socializare, identitatea iubitului rămâne ascunsă, deși acesta apare des în fotografiile alături de ea.

Conform informațiilor apărute în presă, noul iubit al Ramonei Olaru este Mircea Babagianu, un milionar de doar 26 de ani. Deși este mai tânăr decât ea cu 9 ani, cei doi par să fie foarte fericiți împreună. Mircea Babagianu a studiat la Londra și este membru al unei familii bogate. A avut o relație cu Elena Economu, fiica fostului deputat Cristian Economu.

În trecut, Ramona Olaru a avut câteva relații cu bărbați cunoscuți din showbiz-ul românesc, printre care Cătălin Cazacu și Cuza de la Noaptea Târziu. De asemenea, puțini știu că asistenta TV a fost căsătorită cu un bărbat numit Bogdan, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă în anul 2019.

Citeste si alte articole: