România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

El 25, ea 62, s-au căsătorit din dragoste, iar acum trăiesc la Roma, în Italia!

MedicalEl 25, ea 62, s-au căsătorit din dragoste, iar acum trăiesc la Roma, în Italia!

„Dragostea nu are vârstă”, spun cei doi protagoniști ai unei povești incredibile de viață! Quran McCain, un bărbat de 25 de ani, s-a căsătorit cu Cheryl McGregor, o femeie de 62 de ani, iar acum așteaptă și un copil prin intermediul unei mame surogat.

Cei doi soți trăiesc în Roma, Italia și sunt foarte activi pe rețelele sociale, postând clipuri video în care își arată iubirea și viața lor de zi cu zi. Cu toate acestea, nu toți îi privesc cu admirație, ci mai degrabă cu râs și ironie, din cauza diferenței lor de vârstă și a modului în care bărbatul arată, cu un look ales recent care îl face să pară mult mai în vârstă decât soția sa.

„Începi să arăți cu mult mai bătrân decât ea, cum e posibil?”, „El arată la fel de bătrân ca ea”, „Sunteți frați?”, iată doar o parte din replicile primite de tânăr.

Dar cei doi își continuă povestea de iubire, ignorând criticile și spunând că dragostea adevărată nu cunoaște limite. Femeia a născut deja 7 copii și este bunică pentru 17 nepoți, dar acest lucru nu i-a împiedicat să aibă încă unul cu bărbatul pe care îl iubește atât de mult.

„Sunt multe motive pentru care am ales să mă căsătoresc cu ea. E frumoasă, elegantă, puternică, nobilă, onestă și plină de compasiune”, a mărturisit bărbatul.

În cele din urmă, Quran și Cheryl McGregor ne arată că iubirea este cea mai importantă, indiferent de vârstă sau orice altă barieră. Cei doi își doresc ca lumea să înțeleagă asta și să își urmeze inima, la fel cum au făcut ei!

Citeste si alte articole: