Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Editorial de senzație al Claudiei Moldovan! De ce o femeie inteligenă are puține prietene?

MedicalEditorial de senzație al Claudiei Moldovan! De ce o femeie inteligenă are puține prietene?

Sunt Claudia Moldovan și am venit să vă dau o veste cât se poate de adevărată, femeile inteligente păstrează secretele cele mai murdare pentru ele, femeile inteligente nu se confesează, femeile inteligente sunt singure sau se comportă ca atare, femeile inteligente sunt pline de mister și nu se lasă vânate cu una, cu două.

O femeie inteligentă are puține prietene și o mulțime de cunoștințe în bagaj, o femeie inteligentă nu pretinde că știe, învață, nu lasă urme, le șterge, nu divulgă, ascunde, nu seamănă vânt și știe să umble prin furtună. O femeie inteligentă este distantă, dar suficient de fierbinte, este capricioasă precum vremea și greu de înțeles, este aici și acolo, este mereu și niciodată, este dorită și admirată, este a nimănui, își aparține.

Sunt Claudia Moldovan și am descoperit slăbiciunile femeilor inteligente, da, au multe, au cu duiumul. Ajunge să le privești din umbră, să te uiți cu atenție în adâncul lacrimilor lor, să te lași purtat de neîmplinirile lor și să te transformi în prietenul lor de nădejde. Da, femeile inteligente au prieteni ciudați, au apucături sofisticate, au cărări încâlcite și zâmbete cu subînțeles, au culori ascunse în poșete și tocuri înalte, ascuțite, pregătite, au răbdare, sunt citite. Uneori am senzația că nu există, că au dispărut, că s-au pierdut și spun asta pentru că se deghizează și ascultă, pentru că știu să dispară precum măgarul de mine, în ceață, uneori femeile inteligente se îmbată. Nu, ele nu iubesc alcoolul, ele îl consumă, ele nu iubesc tutunul, doar îl pufăie, ele nu se îndrăgostesc, doar se mulțumesc, doar se stârnesc unele pe altele și, la final, spre deliciul bărbaților rafinați, doar se îmbrâncesc, se bat pentru cel mai bun, se întorc în lumea din care cu toții facem parte pentru că, nu-i așa, femeile inteligente știu să înșele cel mai bine aparențele, să fie ca noi…

Sunt Claudia Moldovan și am căutat mereu o femeie suficient de inteligentă încât să rămână mereu o neînțeleasă iubire, o neînțeleasă alegere, o himeră. Recunosc, nu am înțeles nimic din ceea ce este o femeie inteligentă pentru că nu sunt una, pentru că nu am renunțat la căutare… Să traducă, da, din latina veche, să fie inteligentă, da, ca tine, da la fel de inteligentă ca tine!

O femeie inteligentă are puține prietene și mulți pretendenți, are puține bilete de dat și multe de oferit.

Citeste si alte articole: