Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Andreea Bălan, gata să iubească din nou! „Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi…”

MedicalAndreea Bălan, gata să iubească din nou! „Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi…”

După divorțul dureros și relația cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan este gata să își deschidă inima din nou. Frumoasa blondină a mărturisit că este pregătită pentru o nouă relație și își dorește să iubească din tot sufletul.

Cunoscuta jurată de la Te cunosc de undeva! a subliniat că îi place foarte mult să iubească și se îndrăgostește frecvent. Chiar dacă a avut parte de dezamăgiri și suferințe în trecut, Andreea nu s-a lăsat doborâtă și a rămas deschisă pentru o nouă poveste de dragoste.

Frumoasa cântăreață nu exclude o relație amoroasă, deși în prezent este foarte ocupată cu cariera și cu creșterea celor două fete, Ella și Clara. Micuțele sunt lumina ochilor Andreei și reprezintă cea mai importantă prioritate a sa.

Andreea Bălan își dorește o dragoste profundă!

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată în timpul relației cu actorul George Burcea. Chiar dacă relația lor s-a încheiat, frumoasa artistă a rămas o mamă devotată și a continuat să crească cele două fetițe cu multă iubire și afecțiune.

„Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței. Tot timpul am curaj să iubesc.

Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire.

Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. Aleg să nu am ziduri, deși am suferit.

Aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită”, a spus Andreea Bălan

Fanii Andreei Bălan sunt foarte încântați de vestea că aceasta este pregătită pentru o nouă relație și își doresc să o vadă din nou fericită și împlinită în dragoste. Vedeta de la Antena 1 este iubită și apreciată pentru talentul și frumusețea sa, dar și pentru puterea de a face față oricăror obstacole și de a rămâne optimistă și pozitivă în orice situație.

Citeste si alte articole: