Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah Dumitrescu, au atras toate privirile în Centrul Vechi! „Sunteți superbe împreună!”

MedicalAnamaria Prodan și fiica ei, Sarah Dumitrescu, au atras toate privirile în Centrul Vechi! „Sunteți superbe împreună!”

Anamaria Prodan a avut un weekend de vis alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea, și fiica ei, Sarah! Cele trei au ieșit în oraș și au atras toate privirile în Centrul Vechi din București, unde au mers să ia masa împreună.

Impresara, dar și fiica ei, arată impecabil!

Impresara a arătat impecabil într-un costum cool și cu părul coafat într-un coc stilizat, iar fiica ei a pus în valoare abdomenul tonifiat cu un top care-i evidenția talia de viespe. Nu este de mirare că au atras toate privirile, fiindcă ambele arată impecabil și sunt mereu în formă.

Apariția Anamariei vine la scurt timp după ce și-a făcut publică relația cu Flavius Nedelea, un om de afaceri prosper, mai tânăr cu 8 ani decât ea. Cei doi par nedespărțiți și petrec mult timp împreună, făcând publice și imagini pe rețelele sociale care demonstrează acest lucru.

„Mă bucur enorm pentru tine. Sunteți superbe împreună!! Era și timpul“, i-a scris o admiratoare.

La ieșirea romantică cu iubitul ei, Anamaria a purtat o pereche de colanți lucioși și un sacou chic cu broderii. “Ești superbă, i-au transmis fanele!”

Este frumos să o vedem pe Anamaria atât de fericită și îndrăgostită, iar cu siguranță fanii ei sunt bucuroși să vadă că aceasta are parte de momente pline de bucurie alături de fiica sa și de noul iubit. Să le urăm toată fericirea și să așteptăm cu nerăbdare noi apariții ale acestui trio minunat!

Citeste si alte articole: