Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Un curier care livra mâncare a fost depistat de polițiștii locali timișoreni cu mașina în zona pietonală din oraș

Din OrasUn curier care livra mâncare a fost depistat de polițiștii locali timișoreni cu mașina în zona pietonală din oraș

În după-amiaza zilei de sâmbătă, polițiștii locali care patrulau prin municipiul Timișoara au observat un șofer care a intrat cu mașina în zona pietonală de pe strada Victor Vlad Delamarina. Șoferul a fost oprit și identificat ca fiind un bărbat de 43 de ani din Periam, județul Timiș. Potrivit Poliției Locale Timișoara, când i s-au cerut actele, el a declarat că nu are permisul de conducere la el. Verificându-se în baza de date, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat.

„Bărbatul a declarat că a mers să preia niște comenzi de la un restaurant din zonă, având contract cu una din firmele de livrare produse. El a fost sancționat cu 290 lei conform OUG 195/2002 pentru că a intrat cu mașina în zona pietonală și a fost chemat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor deoarece a circulat cu permisul suspendat”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Citeste si alte articole: