Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Madonna de România, Loredana Groza, cerută în căsătorie după ultimele imagini postate pe Instagram!

MedicalMadonna de România, Loredana Groza, cerută în căsătorie după ultimele imagini postate pe Instagram!

Loredana Groza a făcut senzație pe Instagram cu o nouă apariție de senzație! Cântăreața de 52 de ani a primit o nouă cerere în căsătorie, după ce a postat o serie de fotografii incitante.

Lori, cunoscută drept „Madonna de România”, a atras din nou atenția fanilor cu cele mai recente poze postate pe rețelele sociale. Vedeta arată senzațional la vârsta ei și se pare că este în formă maximă.

Nu este prima dată când Loredana provoacă fiori pe Instagram, dar fanii sunt de părere că această apariție a fost cea mai incitantă de până acum. Mulți admiratori i-au făcut declarații de dragoste și i-au cerut mâna în căsătorie.

„Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”; „Ești foarte frumoasă și sexy” – concluzia fanilor ei bărbați.

Se pare că un fan a fost mai hotărât decât ceilalți și i-a cerut oficial mâna Loredanei.
: „Te măriți cu mine?”.

Loredana Groza a postat imagini fără filtre și fără retușuri pe rețelele sociale, în ciuda acuzațiilor că ar fi apelat la operații estetice și la minunile tehnologiei. Admiratorii ei au putut astfel să vadă dacă există o diferență majoră între pozele postate online și formele sale reale.

Cântăreața a demonstrat încă o dată că este în formă maximă și că își menține corpul într-o condiție excelentă. În fotografiile postate, Loredana se antrena la sală și arăta extrem de bine, fără a fi nevoie de filtre sau alte trucuri pentru a-și ascunde vreun defect.

Citeste si alte articole: