Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Dani Oțil nu uită momentele pasionale trăite alături de Mihaela Rădulescu! „Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să îți găsim o nevastă!”

MedicalDani Oțil nu uită momentele pasionale trăite alături de Mihaela Rădulescu! „Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să îți găsim o nevastă!”

Dani Oțil face dezvăluiri picante despre Mihaela Rădulescu! Celebrul prezentator TV nu uită momentele petrecute alături de fosta sa iubită, despre care vorbește mereu în aparițiile publice.

Dani Oțil, amintiri de vis cu Mihaela Rădulescu!

Într-un podcast organizat de Speak, Dani Oțil a dezvăluit detalii interesante despre relația sa cu diva din Monaco. Prezentatorul a mărturisit că Mihaela i-a adus multă celebritate și că diferența de vârstă dintre ei a făcut ca relația lor să fie și mai mediatizată.

”Perioada când am fost cu Mihaela a fost un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…mai în vârstă.

Cu toate acestea, Dani își amintește cu drag de momentele petrecute alături de fosta lui iubită, pe care o considera extrem de amuzantă. În timpul unei vacanțe, Mihaela îi spunea mereu că trebuie să îi găsească o soție, pentru că era prea bătrână pentru el.

Ea mereu îmi zicea: -Dani eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să îți găsim o nevastă-. Dar noi eram împreună, în vacanță.”, povestește Dani Oțil.

Dar Dani și Mihaela erau împreună și se distrau de minune. De altfel, Dani a mărturisit că își dorește să o invite pe Mihaela la nunta lui, deși nu a fost prezentă la petrecerea restrânsă care a avut loc deja.

Decizia lui Dani Oțil poate fi considerată șocantă, dar se pare că relația dintre cei doi rămâne una foarte bună. Înainte ca soția lui Dani să nască, Mihaela i-a transmis acestuia un mesaj emoționant, în care îi urea numai bine și îi spunea că se bucură pentru el, pentru că trăiește viața pe care și-o dorea încă de când era cu ea.

Așadar, relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu rămâne un subiect de mare interes pentru toată lumea, iar dezvăluirile făcute de prezentatorul TV nu fac decât să stârnească și mai mult curiozitatea fanilor. Vom aștepta cu nerăbdare să vedem dacă Mihaela va fi prezentă la nunta lui Dani și cum va decurge întâlnirea dintre cei doi foști iubiți.

Citeste si alte articole: