România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Cât de fericiți sunt împreună! O tânără de 27 de ani se iubește cu un bărbat 69 de ani!

MedicalCât de fericiți sunt împreună! O tânără de 27 de ani se iubește cu un bărbat 69 de ani!

Un cuplu neobișnuit a stârnit controverse pe Tiktok! Jackie, o tânără de 27 de ani, este căsătorită cu Dave, un bărbat de 69 de ani, și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar plină de critici din cauza diferenței lor de vârstă.

Dragoste adevărată, la prima vedere!

„Eu și Jackie ne-am cunoscut prima oară pe un site de întâlniri. Eram în Cebu, în Filipine, la momentul respectiv.

Am remarcat profilul ei imediat. I-am trimis mesaj și i-am zis că îmi place profilul ei și că aș dori să o cunosc”, a povestit bărbatul într-un clip video publicat pe TikTok.

Deși unii susțin că Jackie ar fi doar interesată de banii bătrânului și că nu ar exista nicio dragoste reală între ei, tânăra respinge aceste acuzații și mărturisește că se simte foarte fericită alături de soțul ei.

Jackie și Dave sunt căsătoriți de trei ani și par să aibă o relație foarte strânsă și armonioasă. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 42 de ani, nu par să fie deranjați de această situație și spun că iubirea lor este reală și intensă.

Pe rețelele de socializare, ei au postat fotografii și videoclipuri în care apar împreună și sunt foarte afectuoși unul cu celălalt. Însă, din păcate, au primit și multe critici și jigniri din partea unor internauți care nu pot accepta diferențele dintre ei.

Cu toate acestea, Jackie și Dave rămân fericiți și îndrăgostiți, iar iubirea lor nu pare să fie afectată de părerile celor din jur. Așadar, cuplul neobișnuit continuă să se afișeze împreună pe Tiktok și să își trăiască povestea de dragoste așa cum o simt, indiferent de opiniile celorlalți.

Citeste si alte articole: