Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Un tânăr de numai 18 ani şi-a găsit iubirea în braţele unei bătrâne de 71 de ani! „A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele”

MedicalUn tânăr de numai 18 ani şi-a găsit iubirea în braţele unei bătrâne de 71 de ani! „A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele”

Țineți-vă bine, dragi cititori, pentru că vă vom prezenta o poveste de dragoste ieșită din comun! Un tânăr în vârstă de doar 18 ani și-a găsit iubirea vieții sale în brațele unei bătrâne de 71 de ani, din SUA. Gary Hardwick a fost lovit de fulger atunci când a pus ochii pe actuala sa soție, Almeda, în timpul înmormântării fiului acesteia.

Cu toate că Almeda era cu 53 de ani mai în vârstă decât el, tânărul a știut imediat că ea este femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. În doar două săptămâni, cei doi s-au căsătorit și au început să trăiască împreună în casa bătrânei. În plus, unul dintre nepoții Almedei locuiește cu ei și este cu trei ani mai mare decât soțul său!

Dar, până la urmă, cine poate să judece dragostea? Cei doi îndrăgostiți demonstrează că vârsta este doar un număr și că dragostea poate învinge orice. Cândva în trecut, au strâns o comunitate de 65.000 de fani pe TikTok, care îi susțin și îi aplaudă necondiționat. Recent, ei au postat un videoclip emoționant cu fotografii de la începutul relației lor care a strâns deja peste un milion de vizualizări!

„Mi-am cunoscut dragostea la 18 ani şi ea la 71. Au trecut aproape şase ani şi mă îndrăgostesc mai mult în fiecare zi. Îmi voi preţui soţia pentru totdeauna” a spus Gary.

Au fost însă şi mii de comentarii ale internauţilor curioşi să afle cum funcţionează relaţia lor şi dacă au existat neînţelegeri tocmai din cauza diferenţei mari de vârstă, motiv pentru care Gary a continuat să posteze videoclipuri în care să abordeze fiecare subiect mai mult sau mai puţin controversat.

„Cred că depinde de fiecare persoană când vine vorba de un decalaj de vârstă. În final se reduce la chimie – nu este vorba despre cât de mare este decalajul de vârstă. O mulțime de oameni au relații și au aceeași vârstă, dar nu sunt atât de compatibili din cauza diferitelor interese și hobby-uri” a adăugat tânărul de 23 de ani.

Când a fost întrebat despre cum va face față în cazul în care Amelda va muri, Gary a spus: „Aceasta este o întrebare pe care o primim destul de des. Este o întrebare puțin ciudată și […] doar pentru că cineva este mai în vârstă decât tine și ești cu acea persoană, nu înseamnă că va muri înainte ta. Aş putea eu să mor înaintea Almedei. Nimănui nu i se promite ziua de mâine, ăla că nu e ceva la care să mă gândesc. Nu este ceva care ne trece prin minte sau la care ne gândim”

Mai mult, cuplul a descris prima lor noapte de dragoste, după nuntă, ca fiind ceva magic.

„A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele”, a dezvăluit Gary anterior într-un interviu, potrivit The Sun. „Chiar este femeia mea la care am visat și latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună”.

Fericirea bătrânei când l-a întâlnit era în contrast puternic cu disperarea, suferinţa şi singurătatea pe care o îndurase după moartea soţului, iar mai apoi după pierderea fiului cel mare, Robert, de 45 de ani, în urma unei crize.

„Nu căutam un tânăr, dar Gary a apărut de nicăieri. Am ştiut imediat că el e alesul. Am fost căsătorită timp de 43 de ani cu soţul meu Donald, dar nu erau prea multe săruturi, îmbrăţişări, fără romantism. Când a murit în 2013, după șapte luni în spital, din cauza unor complicații cu diabet, m-am trezit singură. Mergeam la muncă plângând şi colegii mă întrebau ce se întâmplă cu mine. În adâncul meu căutam un suflet pereche. Relaţia mea actuală este minunată. Noi mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Când întâlnești acea persoană perfectă, atunci știi că nu vrei să pierzi nimic. E foarte romantic”, a spus Almeda.

Înainte de a se întâlni cu Almeda, tânărul a mai avut o relație cu o femeie de 77 de ani, dar a spus că era nefericit, că se simţea prins într-o capcană şi că nu era tocmai cea mai bună perioadă a lui atunci: “Am căzut în depresie și căutam o cale de ieșire”

În prima noapte în care s-au întâlnit, Gary a surprins-o pe Almeda cu trandafiri roșii și o brățară, mai ales că ziua ei de naştere fusese în urmă cu câteva zile. În acea seară s-au sărutat pentru prima dată, tandru, sub lumina lunii, pe o bancă.

„M-a făcut să mă simt din nou adolescentă”, a zâmbit Almeda.

De atunci au început să se vadă în fiecare seară și au primit binecuvântarea celor mai mulți prieteni și a familiei, inclusiv mama lui Gary Tammy, pe atunci 48, și bunica sa Carolyn, pe atunci 71.

La două săptămâni după prima lor întâlnire, nu a ezitat să accepte când Gary i-a cerut mâna la telefon. Șase zile mai târziu, Almeda a purtat o rochie albă, împrumutată de la o verişoară, pentru a se căsători în grădinile din faţa apartamentului Lisei (mătuşa).

După nuntă, Gary şi-a tatuat numele soţiei sale pe piept: „Almeda este atât de tânără la suflet încât vârsta nu ne deranjează deloc, nu ne gândim niciodată cu adevărat la asta. Știu doar că Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor în acea zi când a intrat în viața mea”.

Așa că, dragi cititori, să nu uităm niciodată că dragostea nu are limite și că oricine merită să fie fericit în iubire!

Citeste si alte articole: