Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Viorel Lis nu vrea la azil! Grav bolnav, o imploră pe Oana să aibă grijă de el! „M-a implorat să nu-l părăsesc”!

MedicalViorel Lis nu vrea la azil! Grav bolnav, o imploră pe Oana să aibă grijă de el! „M-a implorat să nu-l părăsesc”!

Viorel Lis, cel care acum două zile a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, i-a transmis soției un mesaj cutremurător! Știindu-se neputincios, el se roagă să mai abie grijă de el și să nu-l trimită la azil!

Viorel Lis, disperat! Nu vrea la azil!

El abia se mai poate deplasa, petrecându-și majoritatea timpului în fața televizorului. După ce l-a urmărit pe Alexandru Arșinel cum și-a dat duhul într-un azil, unde a fost neglijat, și a suferit de escare de decubit, Viorel Lis s-a speriat și o imploră pe Oana să nu-l părăsească.

„Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă că el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a dezvăluit Oana Lis.

Din cauza stării precare a lui Viorel Lis, Oana nu mai poate pleca de acasă! „Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua.

Toată lumea se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez.”, a mai explicat soția lui Viorel Lis.

Viorel Lis are probleme de sănătate din urmă cu mai mulți ani. El a ajuns la spital în anul 2018, în aprilie, atunci când i-a fost rău. Medicii au descoperit că acesta suferise un accident vascular cerebral. Soțul Oanei Lis a trecut printr-o operație de colecist înainte de acest diagnostic.

Citeste si alte articole: