Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

„Dormi îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna”. O tânără de numai 28 de ani a murit în timpul unei operaţii pentru slăbit!

Medical„Dormi îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna”. O tânără de numai 28 de ani a murit în timpul unei operaţii pentru slăbit!

O tragedie a lovit în plin o familie din Marea Britanie! Shannon Bowe, o tânără de doar 28 de ani, şi-a găsit sfârşitul în timpul unei operaţii pentru inel gastric în Turcia. Își dorea cu ardoare să slăbească şi să îşi schimbe viaţa, însă planurile ei s-au sfârşit într-un mod tragic şi total neaşteptat!

Potrivit surselor, Shannon Bowe din Denny, lângă Falkirk, a ajuns în Turcia cu speranţa de a-şi schimba viaţa prin intermediul unei proceduri pentru inel gastric. Dar, într-o zi fatidică, sâmbătă, 1 aprilie, inima ei a încetat să mai bată în timpul operaţiei. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva şi familia şi prietenii sunt în stare de şoc şi durere.

„Toată lumea este total devastată. Shnnon a fost una dintre cele mai amabile persoane pe care i-am cunoscut; era genul care ar fi făcut orice pentru oricine, îţi oferea în orice moment o mână de ajutor. Şi era sufletul oricărei petreceri. E pur şi simplut trist. Aceste operaţii sunt, evident, riscante, dar este atât de rar să auzi asta încât să crezi că ţi s-ar putea întâmpla. Tuturor le e foarte greu să accepte că nu mai e printre noi. Nu avea nicio asigurare de călătorie, iar familia ei va trebui acum să plătească mii de lire pentru a o aduce înapoi acasă. E ultmul lucru pentru care aceştia ar trebui să-şi facă acum griji”, a spus o sursă apropiată tinerei de 28 de ani, potrivit Mirror.

De ce a murit Shannon Bowe?

Inelul gastric este un dispozitiv medical din silicon, care este plasat în jurul vârfului stomacului şi reduce capacitatea acestuia, astfel încât pofta de mâncare este satisfăcută mai uşor cu porţii mai mici de alimente. Această procedură este foarte riscantă şi necesită o atenţie deosebită din partea medicilor şi a pacienţilor.

Shannon Bowe a fost o tânără plină de viaţă şi iubită de toată lumea. Mesajele de adio pentru ea au fost emoţionante şi pline de durere. Familia şi prietenii ei sunt devastati de pierderea ei şi se întreabă cum a putut să se întâmple aşa ceva.

Această tragedie a şocat o întreagă comunitate şi a atras atenţia asupra riscurilor implicate de aceste proceduri medicale. Oamenii trebuie să fie foarte atenţi atunci când aleg să urmeze astfel de tratamente şi să ia în considerare toate riscurile şi posibilele consecinţe. Viaţa nu poate fi luată niciodată în joacă şi trebuie să fim cu toţii conştienţi de fragilitatea ei.

Mesajele îndurerate ale cunoscuților ei sunt răvășitoare!

Iubitul lui Shannon, Ross Stirling, a transmis un mesaj emoţionant ca omagiu pentru partenera sa: „Dormi îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna”.

Zeci de mesaje de adio au inundat paginile de socializare ale tinerei. Prietenii şi apropiaţii şi-au dorit să-i aducă un ultim gând, în urma tragediei.

„E trist să aflu că s-a întâmplat aşa ceva. Gândurile mele bune se îndreaptă spre familia şi apropiaţii lui Shannon.

„Fără cuvinte, sunt absolut devastat. Viața este atât de crudă. Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre Shannon Bowe.”

„Odihnește-te în pace Shannon Bowe. Îngerii fie cu tine”

„Inima mea este atât de tristă, Shannon. Ai fost unul dintre cele mai pure și mai amabile suflete pe care le-am întâlnit vreodată! Atât de recunoscător sunt pentru amintirile cu tine”.

„Odihnește-te în pace fată frumoasă. O să-mi fie dor de tine xo”, au fost doar câteva dintre mesajele de adio.

Un purtător de cuvânt al Oficiului pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare a declarat: „Susținem familia cetățeanului britanic care a murit în Turcia și suntem în contact cu autoritățile locale”. Clinica unde a avut loc oepraţia pentru montarea inelului gastric nu a oferit comentarii.

Citeste si alte articole: