România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Dana Budeanu, reacție dură față de femei, de Paște! Cuvinte dure aruncate celor care nu gătesc de sărbători!

MedicalDana Budeanu, reacție dură față de femei, de Paște! Cuvinte dure aruncate celor care nu gătesc de sărbători!

Controversată vedetă de pe rețelele de socializare, Dana Budeanu, a declanșat un adevărat război culinar de Paște. Aceasta nu s-a sfiit să își exprime opinia asupra femeilor care nu gătesc în această perioadă sfântă și le-a numit „amețite”. Creatoarea de modă consideră că este o datorie de femeie să pregătească masa de Paște și că niciun bărbat nu s-ar trezi să facă asta.

Femeile adevărate o ard Sanda Marin

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul transmis de Dana Budeanu pe Facebook.

În același timp, Dana Budeanu a criticat dur criza ce se stârnește în jurul preparatelor tradiționale de Paște și influencerițele care dau sfaturi despre gătit și mâncat sănătos. Potrivit vedetei, acestea nu au neapărat o pregătire în acest sens și nu pot fi considerate bucătari adevărați.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. (…).

În opinia sa, internetul nu poate înlocui experiența și priceperea unui bucătar adevărat și consideră că ar trebui să apelăm la aceștia pentru a ne ajuta să pregătim mesele de sărbători.

În concluzie, Dana Budeanu a lansat un adevărat atac asupra femeilor care nu gătesc de Paște, numindu-le „amețite”. Vedeta consideră că este o datorie de femeie să pregătească masa de Paște și a criticat influencerițele care dau sfaturi despre gătit și mâncat sănătos, susținând că acestea nu pot fi considerate bucătari adevărați. Cu toate acestea, ea a recomandat să apelăm la experiența și priceperea bucătarilor adevărați pentru a ne ajuta să pregătim mesele de sărbători.

Dana Budeanu ia influencerițele la rost!

Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, spunea Dana Budeanu.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit. Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz.

Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin. Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor.”, a declarat Dana Budeanu.

Citeste si alte articole: