Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Alexandra Stan: „A trecut un an și nu am avut nicio relație”. Nu își mai dorește o relație serioasă până la 35 de ani!

MedicalAlexandra Stan: „A trecut un an și nu am avut nicio relație”. Nu își mai dorește o relație serioasă până la 35 de ani!

Cântăreața Alexandra Stan a dezvăluit detalii incendiare despre viața sa amoroasă! Potrivit acesteia, a trecut un an de când nu a mai avut nicio relație, iar motivul pentru care vrea să fie singură este unul surprinzător.

Alexandra Stan nu își mai dorește o relație serioasă până la 35 de ani!

Într-un interviu recent, artista a declarat că nu își mai dorește o relație serioasă până la vârsta de 35 de ani. Aceasta preferă să se concentreze în totalitate la cariera sa muzicală și să evite orice distrageri.

Dar ce anume o face să refuze o relație? Alexandra Stan susține că nu este interesată de un bărbat bogat, ci de unul sincer și de încredere.

Deși îi este dor să se îndrăgostească, cântăreața știe că atunci când este cu gândul la altceva nu se mai poate dedica în totalitate muzicii. De aceea, preferă să fie singură și să se concentreze pe pasiunea sa.

În trecut, artista a trecut prin momente dificile, după un divorț fulgerător, dar a reușit să se ridice și să-și urmeze visul. Acum, Alexandra Stan se simte pregătită să ia lumea cu asalt și să demonstreze că poate atinge succesul și în viața personală, dar și în cea profesională.

„Nu, acum sunt pe treabă. Acum sunt mai mult pentru sufletul meu decât am fost în trecut.(…) Dacă aș fi și îndrăgostită în momentul acesta, nu mai făceam nimic. Îmi este dor de starea de îndrăgosteală, dar în viața este vorba și despre alegeri și organizare. Mi-am făcut un calcul, o sumă a tuturor alegerilor din prezent și mi-am calculat, am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră. Am spus de anul trecut, multă lume nu credea că o să mă țin de asta, dar a trecut un an și eu nu am avut nicio relație.

Am fost super focusată, m-am mai distrat și eu ca orice om, am mai fost în club, dar în rest m-am concentrat foarte mult pe carieră”, a dezvăluit Alexandra Stan, la Kanal D2, la emisiunea „Duet cu Alexandra”.

„Nu e așa o mare șmecherie să te măriți”

În anul 2021, vedeta a divorțat după doar câteva luni de relație. Alexandra Stan nu vede căsătoria ca pe un lucru important, ci consideră că e mai important să găsești omul potrivit lângă care să trăiești o viață frumoasă. De asemenea, ea consideră că este foarte greu în ziua de astăzi să aibă o relație așa cum își dorește. „Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți.

Este foarte greu să ai o relație în zilele noastre, dar să ai o familie (…) trebuie oricând să faci sacrificii, ori că suferi tu, ca bărbat, ori că suferi tu, ca femeie, că trebuie să te mai sacrifici, să stai cu copiii și nu mai ai timp pentru tine”, a explicat ea.

„Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine”

În emisiunea de la Kanal D2, Alexandra Stan a vorbit și despre bărbații care au făcut parte din viața ei. Artista spune că niciodată nu a căutat ca iubitul ei să aibă o situație financiară foarte bună, ci și-a dorit ca acesta să fie sincer cu ea și să o iubească. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, are în plan să își întemeieze o familie după vârsta de 35 de ani, însă până atunci vrea să se ocupe mai mult de cariera ei. „Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani. După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare ca să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea”.

Citeste si alte articole: