România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

O mamă inconștientă și-a dus fiica la clinică, să i se injecteze buzele! „Doar un pic i-am adăugat!”

MedicalO mamă inconștientă și-a dus fiica la clinică, să i se injecteze buzele! „Doar un pic i-am adăugat!”

Scandal uriaș după ce o mamă și-a botoxat buzele în același timp cu fiica ei de doar 12 ani, „ca să îi facă plăcere”! Internauții au luat foc, iar acum femeia se apără cu dinții, postând un nou video pe TikTok sub pseudonimul @lololeblog_off, în care își justifică gestul.

În ciuda valului de critici și acuze, mama a decis să se afișeze din nou cu fiica ei și cu buzele proaspăt botoxate, într-un videoclip în care fetița își prezintă cu mândrie noile buze. Deși mulți au considerat gestul mamei drept un exemplu negativ pentru fiica ei, femeia s-a apărat, spunând că nu este decât o decizie personală, care nu îi afectează pe ceilalți. Aflată pe TikTok sub pseudonimul @lololeblog_off a ținut sa le închidă gura celor care ii reproșează acest gest într-un nou video. Ea a răspuns unui comentariu anume ales, care spune: „Ți-ar trebui o vizită la psihiatru, nu la chirurg (plastic, n.r.)”.
„Nu mi-am refăcut decât buzele, atât. Iar fetiței mele de 12 ani chiar îi stă bine așa, doar un pic i-am adăugat”, spune ea.

Și chiar îi stă bine fetiței mele de 12 ani

„Nu mi-am refăcut decât buzele, atât. Și chiar îi stă bine fetiței mele de 12 ani așa, doar un pic i-am adăugat”, a explicat mama, încercând să îi liniștească pe cei care au criticat-o. În videoclipul respectiv, fetița apare cu un zâmbet larg pe buze, prezentând cu mândrie noile sale buze, în timp ce mama îi ține cu mândrie companie.

Cu toate acestea, internauții nu s-au lăsat înduplecați de apărarea mamei, continuând să o critice și să îi adreseze acuze dure. Unii au considerat că gestul mamei este unul extrem de iresponsabil, care ar putea avea consecințe negative asupra fiicei sale în viitor.

În timp ce unii o susțin pe mama, considerând că fiecare are dreptul să facă cu corpul său ceea ce dorește, alții au condamnat-o pentru decizia sa și i-au cerut să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale.

Citeste si alte articole: