Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Carmen Tănase, neiertătoare cu fetele care își fac operaţiile estetice: „Toate fetele au bot de raţă şi arată la fel!“

MedicalCarmen Tănase, neiertătoare cu fetele care își fac operaţiile estetice: „Toate fetele au bot de raţă şi arată la fel!“

Carmen Tănase a lansat o serie de declaraţii incendiare despre femeile care apelează la operaţii estetice! Actriţa de 58 de ani nu se lasă impresionată de trendul actual şi îşi exprimă cu tărie dezaprobarea faţă de această tendinţă.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“, Carmen Tănase şi-a spus punctul de vedere referitor la operaţiile estetice şi a făcut dezvăluiri şocante. Potrivit vedetei, toate fetele care apelează la intervenţii estetice sfârşesc prin a arăta la fel şi au bot de raţă!

Fără să se înfrupte în judecăţi de valoare sau să-i jignească pe cei care optează pentru această soluţie, Carmen Tănase a explicat că nu este adepta „efectului de turmă“ şi nu crede că acesta reprezintă soluţia pentru frumuseţea feminină.

„Toate fetele au bot de raţă şi arată la fel.”

„Toate fetele au bot de raţă şi arată la fel. Eu sunt împotriva operaţiilor estetice, pentru că arată toate la fel. Nu cred în efectul de turmă. Eu nu am nimic împotriva celor care se operează, dar nu e ceea ce îmi doresc“, a spus Carmen Tănase în cadrul emisiunii.

Declaraţiile ei au stârnit un val de controverse şi discuţii pe reţelele de socializare, iar internauţii sunt împărţiţi între cei care o susţin şi cei care o critică. Însă Carmen Tănase îşi susţine poziţia şi continuă să fie o voce care se opune exceselor din lumea operţiilor estetice!

„Operaţiile astea, care au un scop diabolic, fetele astea toate arată într-un fel… Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel. Botul ăla de raţă le face să fie de zici că sunt surori gemene. Eu fug de chestia asta… Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată. Dar unde văd această uniformizare, probabil că pic şi eu în extrema cealaltă. Nu vreau să fiu la fel ca toată lumea, nici toată lumea să fie la fel ca mine“, a declarat actriţa Carmen Tănase, potrivit Libertatea.

De asemenea, Carmen Tănase a precizat că niciodată nu i-a plăcut să fie la fel ca restul: „Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă. Nu suntem la fel! Deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Faptul că tindem să devenim la fel, să vedem aceleaşi filme… Toată planeta vede aceleaşi filme şi seriale. Această cultură de masă mi se pare foarte periculoasă“.

Mai mult, cunoscutei actriţe nu îi place când lumea i se adresează cu „trebuie“: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă, aşa par. Cuvântul «trebuie» pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, dar nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva «trebuie să faci asta», chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac, pentru că a zis cineva «trebuie». Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta. Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. Da, dar toată lumea… Nu vreau“.

Citeste si alte articole: