Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

De la 110 kg la 59 kg! Lenna Horvath vorbește despre operațiile care au transformat-o complet!

MedicalDe la 110 kg la 59 kg! Lenna Horvath vorbește despre operațiile care au transformat-o complet!

Este o vedetă de top care își propune să bată recordul la numărul de operații estetice. Lenna Horvath, cunoscută și sub numele de „femeia cu ochi de diamant”, nu s-a temut să își dezvăluie secretele și a oferit un interviu exploziv în exclusivitate pentru Antena Stars.

A slăbit miraculos!

Într-un interviu sincer și direct, Lenna a vorbit despre intervențiile la care a apelat deja. Printre ele se numără două operații la sân, rinoplastie, un face lift și abdominoplastie. Fără nicio jenă, vedeta a explicat că aceste operații estetice au fost necesare pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Lenna a menționat că a avut probleme de sănătate, inclusiv un început de diabet, și că operațiile estetice au fost parte din procesul său de transformare.

„Dacă e să numărăm operațiile estetice, nu știu câte sunt. Mai urmează un face lift, pentru că mi s-a lăsat puțin pielea. (…) De două ori m-am operat la sâni, rinoplastie, am un face lift în trecut, abdominoplastie. (…) Urmează Face Lift-ul, picioare și brațe, și am terminat”, a mărturisit Lenna Horvarth, pentru Antena Stars

Mai vrea să-și schimbe ceva

Lenna Horvath nu se oprește aici și are planuri mari de viitor în ceea ce privește aspectul său fizic. Ea intenționează să mai facă încă două operații la sân și să își schimbe culoarea ochilor cu ajutorul lentilelor de contact. „Vreau să am ochi de culoare albastră sau verde. Cred că ar fi un look interesant și ar adăuga un plus de strălucire ochilor mei”, a declarat vedeta.

„52 (n.r. câte kilograme a slăbit). 1,72 am (n.r. înălțimea). În momentul de față am 59 de kilograme și am avut 110 kilograme. (…) Am fost un om foarte bolnav, în primul rând că aveam început de diabet și nu reușeam să slăbesc sub nicio formă. Am scăpat prin micșorarea de stomac, prin pierderea kilogramelor și am și operația de diabet. Două operații într-una cum ar veni”, a spus „Femeia cu ochi de diamant”.

Cu toate acestea, Lenna a atras și critici dure din partea unor oameni care consideră că aceste intervenții estetice nu sunt sănătoase și ar putea fi periculoase. Dar vedeta nu se lasă descurajată și continuă să urmărească visul ei de a avea cel mai perfect aspect fizic. „Este decizia mea și eu îmi asum riscurile. Pentru mine, aceste operații estetice sunt o formă de artă și de exprimare a sinelui”, a încheiat Lenna Horvath.

Citeste si alte articole: