Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Ce și-a făcut Brigitte Pastramă la păr? O să te șocheze!

MedicalCe și-a făcut Brigitte Pastramă la păr? O să te șocheze!

Brigitte Pastramă, soția lui Florin Pastramă, a făcut o schimbare radicală în viața sa și și-a surprins fanii cu un nou look. După ce a slăbit considerabil, focoasa brunetă a trecut pragul unui salon de înfrumusețare și și-a schimbat coafura. Aceasta a publicat o fotografie cu noua sa tunsoare și cu ochelari de vedere, făcând-o să arate mult mai tânără decât a cunoscut-o publicul. Decizia sa a luat pe toată lumea prin surprindere, iar reacțiile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară.

Ochelarii o pun într-o lumină bună!

Brigitte Pastramă a atras atenția tuturor cu decizia sa neașteptată de a schimba ceva în ceea ce privește aspectul său fizic, iar fanii ei au fost uluiți de transformarea la care a apelat. Soția lui Florin Pastramă a ales o tunsoare deosebită, care i se potrivește de minune, lăsându-și părul în baza specialiștilor. Din imaginea postată pe contul său de Instagram se poate observa că Brigitte Pastramă s-a decis să poarte și ochelari de vedere, care îi pun într-o lumină bună frumoasele trăsături ale feței.

Postarea vedetei a primit mai mult de 1.000 de like-uri, semn că este apreciată de foarte multe persoane de pe rețelele sociale. Fanii ei au lăudat schimbarea sa de look, spunând că Brigitte Pastramă arată mult mai tânără și mai frumoasă decât oricând. Vedeta a demonstrat că este deschisă la schimbare și nu se teme să încerce ceva nou, ceea ce o face să fie îndrăgită și admirată de către mulți.

„Nu ai idee cât te întinerește, superbă doamnă!”, „Frumos look!”, „Super, chiar te întinerește această schimbare”, „Ce schimbare! Foarte fain vă stă așa!” sau „Cea mai frumoasă ❤ Te întinerește cu 5 ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Citeste si alte articole: