Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Selina l-a înșelat pe Victor Slav, cât timp acesta era plecat!

MedicalSelina l-a înșelat pe Victor Slav, cât timp acesta era plecat!

Victor Slav și Selina nu mai sunt împreună după trei ani de relație. Motivul? Infidelitatea! Se pare că Selina l-a căutat pe fostul ei iubit, un bărbat însurat și stabilit în străinătate, și i-ar fi trimis poze sexy cu ea și ar fi cerut să se vadă. Soția bărbatului ar fi aflat și l-ar fi informat imediat pe Victor Slav.

Victor Slav a recunoscut că relația cu Selina a luat sfârșit!

Prezentatorul a recunoscut despărțirea de Selina, dar a evitat să dea vreun detaliu despre motivul separării. Se pare că infidelitatea a fost prea mult pentru Victor Slav, care a decis să pună punct relației cu Selina.

„În timp ce Victor era plecat să filmeze o reclamă la Cluj, Selina și-a contactat fostul iubit, care locuiește în străinătate. Între ei au avut loc mai multe conversații. I-a trimis și o serie de fotografii indecente cu ea. I-a spus că este singură de ceva timp, că ar dori să reia relația. Și s-a oferit să retrăiască alături de acesta vremurile de altădată.

Selina și-a schimbat look-ul

Mai mult, Selina și-a schimbat și lookul, pentru a semăna cu soția fostului său iubit. Aceasta din urmă l-a contactat pe Victor Slav și i-a arătat toate conversațiile dintre Selina și soțul său. După întoarcerea lui de la Cluj, el a confruntat-o pe Selina. Ea i-ar fi reproșat că el este tot timpul plecat și că nu-i mai acordă suficientă atenție”

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală.

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani.

Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a spus acesta

Citeste si alte articole: