Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Meseria bănoasă pe care o prestează Deea Maxer! Care sunt tarifele?

MedicalMeseria bănoasă pe care o prestează Deea Maxer! Care sunt tarifele?

Deea Maxer, fosta parteneră a lui Dinu Maxer, a luat o decizie radicală și a renunțat la muzică. Cunoscută pentru spectacolele pe care le făcea alături de fostul partener, Deea a decis să se reprofileze către o meserie care îi aduce mai mulți bani.

Potrivit unor surse apropiate artistei, în perioada pandemiei, evenimentele au fost din ce în ce mai rare, iar Deea a început să caute alte oportunități de câștig. Astfel, fosta parteneră a lui Dinu Maxer a ales să își îndrepte atenția către promovarea produselor unei companii de cosmetice.

Conform declarațiilor făcute de Deea, în prima lună a activității sale de promovare, aceasta a câștigat suma de 1.000 de euro, dar cu timpul și-a mărit veniturile, ajungând la 3.000 de euro. Astfel, Deea a decis să renunțe la muzică și să se concentreze în totalitate asupra acestei noi meserii care îi aduce mai mulți bani.

„Anul acesta am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice, la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică și viața artistică și emisiunea pe care o am alături de familie, la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up”, a spus ea.

Ce meserie are Deea Maxer în prezent

Deea Maxer a declarat că face marketing online și că deja și-a format o echipă. Artista a mai spus că se caută angajați în această meserie și că este dispusă să îi ajute pe cei care doresc să lucreze cu ea.

„Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de mulți level marketing pot ajuta femei care au rămas, în această perioadă, fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală.

M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii. Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit suplimentar”, a mai declarat ea.

Ce a declarat Deea despre bustul ei?

“După alăptarea Maysei și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml. Proteza care din start avea forma naturală, lăsată. Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul Sorin Nae mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare. Practic au fost două interventii într-una. Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml”, a declarat Deea.

Citeste si alte articole: