Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Gigi Becali, dragoste fără margini arătată mamei sale de 91 de ani, Alexandrina!

MedicalGigi Becali, dragoste fără margini arătată mamei sale de 91 de ani, Alexandrina!

Gigi Becali, în ipostaze inedite alături de mama lui! Ziaristul vă prezintă, cele mai noi imagini cu latifundiarul din Pipera și ființa care i-a dat viață, Alexandrina. Iubirea fără limite dintre cei doi a fost surprinsă la o clinică privată din Capitală, unde au mers însoțiți unul de altul. Femeia de 91 de ani a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge la cabinetul medical, iar fiul ei, Gigi Becali, nu s-a desprins nicio clipă de ea, fiindu-i alături în fiecare moment.

Gigi Becali a mers la spital cu mama lui, Alexandrina Becali

De altfel, Gigi Becali nu a ezitat să mărturisească public cât de mult își iubește și respectă mama pentru felul în care l-a crescut și educat. De-a lungul timpului, Alexandrina a fost mereu o prezență discretă și credincioasă, purtând mereu haine negre, în semn de doliu pentru soțul ei, Tase, și pentru sora mai mare a milionarului, Dorina.

La clinică, milionarul nu a trecut neobservat, fiind recunoscut de o femeie care l-a abordat pentru o fotografie. Însă, fiind un om credincios, Gigi Becali nu a ezitat să o întrebe dacă merge la biserică și să-i ofere lecții de viață, chiar dacă mama lui era în apropiere.

După consultație, Alexandrina Becali a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la mașină, iar fiul ei s-a asigurat că are parte de confortul cuvenit, ajutând-o să se așeze lângă el în limuzină. În timp ce se îndreptau spre casa din Pipera, milionarul a dezvăluit că relația cu mama lui nu este mereu roz, fiind o fire critică și neliniștită. Cu toate acestea, dragostea pe care o poartă ființei care i-a dat viață este fără limite, iar Gigi Becali este, fără discuție, îngerul ei păzitor.

Ce relație există între ei. “Mă ceartă în fiecare zi, nu-i place nimic”

Anul trecut, în noiembrie, Gigi Becali dezvăluia ce relație are cu mama lui, Alexandrina. Potrivit omului de afaceri, femeia se trezește în fiecare dimineață pentru a-i pregăti ceaiul, dragostea pe care femeia i-o poartă fiind fără margini.

“Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce însemană dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, declara Gigi Becali.

Citeste si alte articole: