Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Mihaela Rădulescu: „Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea!”

MedicalMihaela Rădulescu: „Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea!”

Mihaela Rădulescu, fosta prezentatoare de la Ferma, are o plăcere neobișnuită de fiecare dată când vine în România. Deși locuiește de 15 ani la Monaco, vedeta recunoaște că există câteva mici plăceri culinare la care nu poate renunța, oricât ar încerca medicii nutriționiști să o convingă să evite anumite alimente.

Mihaela Rădulescu ne-a făcut poftă la toți!

Printre alimentele preferate ale brunetei se numără parizerul cu muștar, care o face să se simtă ca la perioada studenției. Deși nu este tocmai sănătos pentru organism, Mihaela nu poate rezista tentației de a savura această delicatesă atunci când vine în România.

Totodată, vedeta mai mănâncă și amandine, dar fără să exagereze, precizează ea. Deși știe că aceste alimente nu sunt recomandate de medicii nutriționiști, Mihaela nu poate renunța la plăcerile culinare pe care le-a avut dintotdeauna.

De fiecare dată când vine în România, Mihaela Rădulescu își face timp să se răsfețe cu aceste delicii culinare, chiar dacă știe că ar trebui să se abțină. Cu toate acestea, vedeta nu face excese și încearcă să își mențină un stil de viață sănătos, indiferent de tentațiile gastronomice la care este supusă.

Mihaela Rădulescu, despre produsele la care nu renunță

„Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea, mai ales când îl prindeai pe ală proaspăt, roz așa, și tăiat foarte subțire, și cu pâinea aia caldă, franzela aia albă. Deci eu nu am o problemă cu asta, cum nu am o problemă cu nimic din ce înseamnă mâncare românească. Atunci când vin în România îmi este poftă fix de lucrurile cele mai nesănătoase, cele mai românești.

Nu există venire în România, la muncă, fără să nu mănânc un sandviș cu parizer și cu muștar din ăla românesc.

Cum e și amandina și alte lucruri de care nu simt nevoia să mă despart, oricâte teorii despre nutriție și sănătate mi-ai ține

Eu am și noroc cumva că nu am intoleranțe, nu am alergii, nu am restricții de genul ăsta și repet mănânc foarte sănătos, după care brusc poți să mă vezi ori cu o sharoma în mână, ori cu un parizer.

Ori cu ceva de care îmi e poftă și de la care nu vreau să mă opresc pentru că mi se pare mișto să-ți faci și poftele”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Pe lângă alimentație, Mihaela Rădulescu este o mare iubitoare de sport și își face timp să facă mișcare în fiecare zi, indiferent de proiectele sale. Vedeta își pune sănătatea pe primul plan și știe că exercițiile fizice sunt esențiale pentru un trup sănătos și tonifiat.

Citeste si alte articole: