Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Ce ritual de îngrijire are Valentinei Pelinel? Ce face alături de Borcea?

MedicalCe ritual de îngrijire are Valentinei Pelinel? Ce face alături de Borcea?

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit într-o apariție de senzație la Antena Stars cum reușește să fie mereu impecabilă și să aibă grijă de imaginea sa. Pelinel a mărturisit că ea și soțul ei, omul de afaceri Cristi Borcea, sunt înzestrați cu un talent nativ pentru îngrijirea personală, iar asta se vede cu ochiul liber.

Ritualul de îngrijire al Valentinei Pelinel. „Îmi place să încerc mereu produse noi care apar, tratamente”

„Dacă sunt într-o vacanță vara, înot. Mă mai machiez, dar puțin, natural. Spre exemplu, la soare când e cald la plajă nu te machiezi. Asta ar fi culmea”, a spus Valentina Pelinel.

”Îmi place să mă îngrijesc, îmi place tot timpul să testez produse noi, mai îmi pun câte o mască acasă. De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit. Deci, am partener de cosmetică acasă. Îmi place să încerc mereu produse noi care apar, tratamente. Nu mi-e teamă și dacă nu încerci nu știi ce funcționează pentru tine. Dacă mănânci aiurea și nu faci sport, poți să faci toate tratamentele din lume că iese nimic”, a completat fostul model.

De când e căsătorită cu Borcea?

Valentina Pelinel, care a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 2018 și au împreună trei copii, Milan, Indira Maria și Rania Maria, a precizat că își face masaj, își aplică tratamente faciale și merge regulat la sala de fitness pentru a se menține în formă.

Cu un astfel de talent pentru frumusețe și îngrijire personală, nu este de mirare că Valentina Pelinel arată mereu impecabil și este un exemplu de urmat pentru multe femei.

Citeste si alte articole: