România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Bianca Drăgușanu nu le are cu bucătăria! „Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro”

MedicalBianca Drăgușanu nu le are cu bucătăria! „Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro”

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai controversate vedete tv din România, a făcut o declarație care a stârnit furori în presa tabloidă. Într-un podcast cu Damian Drăghici, frumoasa blondină a mărturisit că nu știe cum să aprindă un aragaz, dar că știe cum să facă 50.000 de euro!

Cum arată bărbatul ideal în concepția lui Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu, care a făcut senzație în emisiunile TV și pe rețelele de socializare, a dezvăluit cum ar trebui să arate bărbatul ideal și ce își dorea să se facă când era mică. Dar declarația care a atras atenția a fost aceea că nu are nicio idee cum să aprindă un aragaz, dar că are toate competențele necesare pentru a face bani mulți și repede.

Bărbatul ideal „trebuie să fie răbdător, să mă adore, să fiu regina vieții lui, să fiu cireașa de pe tort. Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro. Sunt atentă cu bărbatul de lângă mine: fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată, doar că nu știu să fac de mâncare. Eu cred în iubire, chiar dacă am trecut prin experiențe traumatizante. Dar nu știu dacă pe vecie! Eu sunt un om spiritual, cred în dragoste, sunt foarte romantică. Posibil să existe un suflet-pereche, unul singur, restul sunt complementare. Fiecare om care vine în viața ta te învață ceva despre tine sau despre restul lumii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Această declarație a stârnit reacții puternice în mediul online, unde unii internauți au acuzat-o pe Bianca de superficialitate și de faptul că își arată mai mult trupul decât inteligența. Dar Bianca a dat o replică tăioasă criticilor, afirmând că este o femeie puternică și independentă, care știe ce vrea de la viață și care nu se teme să arate lumii întregi cine este cu adevărat.

Ce își dorea Bianca Drăgușanu să se facă când era mică?

În copilărie, viza să devină balerină sau dansatoarea, dar visul său cel mare a fost un altul. „Mi-aș fi dorit foarte tare să fii devenit medic. Dacă aș fi avut capacitatea financiară la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi devenit un medic estetician foarte bun. Sunt un domeniu de care știu tot, sunt și pasionată. Prima operație am făcut-o la 25 de ani. Purtam bureți la sutiene, nu mai mergea. Am negociat la sânge prețul, fiindcă nu aveam bani, parcă aș fi cumpărat cireșe”, a povestit Bianca.

În plus, Bianca a spus că la 50 de ani ar fi dispusă să pozeze pentru revista cu iepurași, pentru că este o femeie sigură pe ea și nu are nimic de ascuns. Frumoasa vedetă a adăugat că se simte încrezătoare în propria piele și că nu își face griji pentru ceea ce spun alții despre ea.

Citeste si alte articole: