România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Andra și Cătălin Măruță, o familie unită! „Trecem prin toate ținându-ne de mână”

MedicalAndra și Cătălin Măruță, o familie unită! „Trecem prin toate ținându-ne de mână”

Cătălin Măruță a suferit o operație de ligamente încrucișate, după ce a amânat-o ceva vreme din cauza temerilor sale. Dar nu a mers singur la spital, ci alături de soția sa, Andra, cea mai mare susținătoare a sa. Cătălin Măruță s-a accidentat la genunchi în vacanță: un val l-a izbit cu putere în timp ce se juca cu fiul său pe plajă, iar lovitura i-a rupt ligamentele încrucișate.

Andra, alături de Măruță la greu!

Cei doi soți, emoționați și cu puțină teamă, și-au făcut un selfie înainte ca Cătălin să intre în sala de operație. Imaginea a fost postată pe rețelele sociale, iar descrierea care o însoțește este grăitoare: „Trecem prin toate ținându-ne de mână”. Fanii lor au fost impresionați de legătura puternică dintre cei doi și le-au trimis mii de mesaje de încurajare și apreciere.

Dar ce a pățit Cătălin Măruță pentru a ajunge pe mâinile medicilor? Se pare că prezentatorul TV a suferit o accidentare la genunchi în timpul unei vacanțe. În timp ce se juca cu fiul său pe plajă, un val puternic l-a lovit cu putere, iar lovitura i-a rupt ligamentele încrucișate.

Înainte de a fi operat, soția sa, Andra, părea mult mai tensionată decât el. Lacrimile îi curgeau pe obraji, iar nerăbdarea de a afla că soțul său a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală era din ce în ce mai mare.

Mesajele fanilor lui Andra și Măruță

„Toată viața să fiți așa”; „Doamne ajută, să fiți binecuvântați pentru iubirea voastră”; „La bine și la rău tot împreună. Sănătate multă lui Cătălin”; „Frumos, așa trebuie să fie doi oameni care se iubesc. Tot respectul”; „Să rămâneți mereu așa”, au fost câteva dintre comentariile primite. Și Andra a ținut să completeze: „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână”.

Citeste si alte articole: