România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Nuțu Cămătaru, relații cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor! „Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Am ținut-o câteva zile, era varză!”

MedicalNuțu Cămătaru, relații cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor! „Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Am ținut-o câteva zile, era varză!”

Nuțu Cămătaru a șocat lumea mondenă cu dezvăluirile făcute în cartea „Dresor de lei și de fraieri” scrisă de Codin Maticiuc. Liderul clanului Cămătarilor a recunoscut că a avut o relație cu două dintre cele mai dorite femei din România, Nicoleta Luciu și Monica Gabor.

Nuțu Cămătaru cu Monica Gabor

În ciuda faptului că a ținut-o „câteva zile”, Nuțu Cămătaru a declarat că Monica Gabor era „varză” și nu a dorit să continue relația cu ea. Cu toate acestea, a lăsat să se înțeleagă că între cei doi s-a petrecut ceva intim.

Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, a spus Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu

Despre Nicoleta Luciu, interlopul a fost mai discret și nu a oferit prea multe detalii, lăsându-i pe fani cu suspine și întrebări fără răspuns.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Însă, Codin Maticiuc nu s-a limitat doar la relațiile amoroase ale lui Nuțu Cămătaru. Autorul cărții a petrecut cinci ani alături de acesta, în care a aflat multe detalii piicante. Cartea a fost lansată recent și a stârnit o mare curiozitate în rândul cititorilor.

Nuțu Cămătaru este considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, fiind implicat în mai multe infracțiuni și încălcând legea de mai multe ori. Acesta a petrecut o perioadă semnificativă de timp în închisoare, alături de fiul său, potrivit dezvăluirilor făcute în cartea lui Codin Maticiuc.

Cu toate acestea, Nuțu Cămătaru rămâne o figură controversată în România și până în prezent atrage atenția presei și a publicului prin acțiunile sale.

Citeste si alte articole: