Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Loredana, întâlnire incendiară cu Iulia Vântur în Anglia: „Două moldovence la Londra”

MedicalLoredana, întâlnire incendiară cu Iulia Vântur în Anglia: „Două moldovence la Londra”

Loredana Groza și Iulia Vântur, întâlnire de senzație la Londra! Cele două dive au făcut senzație pe rețelele de socializare după ce au postat imagini cu ele în timp ce luau masa împreună în capitala britanică.

Cei doi staruri autohtone au făcut o surpriză fanilor lor când s-au întâlnit la Londra pentru a petrece timp împreună. Loredana și Iulia au încărcat imaginile pe conturile lor de Instagram, stârnind un val de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

Loredana și Iulia Vântur, două frumuseți neasemuite la Londra!

“Două fete din Moldova la Londra”, a scris Loredana pe rețelele de socializare. Fanii ar fi putut fi induși ușor în eroare că cele două se află în altă parte a lumii– la masă au comandat specialități indiene.

“În Londra?….La prima vedere am crezut că v-ați întâlnit în India! Trăiască moldovencele!”, le-a scris o fană.

Loredana Groza, cunoscută pentru admirația ei față de cultura și tradițiile indiene, a fost de curând într-o vacanță în India, unde a practicat yoga și a aflat mai multe despre tradițiile indiene. Diva a purtat un outfit impresionant format dintr-o pereche de pantaloni largi cu imprimeu, o cămașă în carouri și o jachetă neagră, accesorizându-se cu o șapcă cool și ochelari de soare.

Pe de altă parte, Iulia Vântur, care este stabilită în India de mai mulți ani, a ales un outfit alb și un pardesiu bleu, care i-a pus în evidență frumusețea și eleganța.

Cei doi staruri autohtone au fost capturați de paparazzi în timp ce savurau preparatele comandate la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra. Surse din apropierea celor două dive susțin că au petrecut ore în șir împreună, discutând despre tot felul de subiecte interesante.

Cele două românce au impresionat cu outfiturile lor cool la Londra. “Le-ați luat fata englezoaicelor de pe Bond Street!!”, au scris fanele.

Întâlnirea dintre Loredana Groza și Iulia Vântur a fost una dintre cele mai așteptate momente din showbiz-ul autohton. Fanii celor două dive au rămas extrem de impresionați de imaginile postate pe rețelele de socializare și speră că cele două staruri vor mai petrece timp împreună și în viitor.

Citeste si alte articole: