Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Divizia din SUA a platformei cripto Binance are dificultăţi să găsească o bancă pentru gestionarea banilor clienţilor săi

EconomieDivizia din SUA a platformei cripto Binance are dificultăţi să găsească o bancă pentru gestionarea banilor clienţilor săi

 Anterior, depozitele erau trimise fie către Signature Bank, fie către Silvergate Capital, ambele considerate ca bănci prietenoase cu criptomonede.

Însă, după ce ambele bănci au intrat în faliment, Binance  încearcă să găsească un nou partener bancar, potrivit articolului WSJ.

Binance.US foloseşte cel puţin un intermediar pentru a stoca fonduri, se arată în articolul care mai arată că, deoarece banii sunt deţinuţi de o terţă parte, trimiterea şi mutarea fondurilor este încetinită.

Compania a încercat fără succes să stabilească relaţii cu Cross River Bank şi Customers Bancorp, iar băncile sunt reticente din cauza preocupărilor legate de riscul legate de reglementare.

Toate cele trei companii nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters în afara orelor normale de lucru.

”Colaborăm cu mai mulţi furnizori de servicii bancare şi de plăţi din SUA şi continuăm să integrăm noi parteneri în timp ce ne actualizăm sistemele interne pentru a crea o platformă fiat mai stabilă şi a oferi servicii suplimentare”, a declarat un purtător de cuvânt al Binance.US pentru WSJ.

Luna trecută, Commodity Futures Trading Commission (CFTC) a dat în judecată Binance, împreună cu CEO-ul său şi fostul director general pentru conformitate, susţinând că operează o platformă ”ilegală” şi un program de conformitate ”fals”.

De la anunţarea procesului, investitorii au retras 1,6 miliarde de dolari de la Binance.

 

Citeste si alte articole: