Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Deea Maxer, supărată pe facebuciști! „Divorțul nostru nu-i pentru publicitate! Restul doar Dumnezeu știe.”

MedicalDeea Maxer, supărată pe facebuciști! „Divorțul nostru nu-i pentru publicitate! Restul doar Dumnezeu știe.”

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, a fost acuzată că divorțul lor este doar o strategie de marketing, la fel ca și în cazul Georgianei Lobonț. Cu toate acestea, Deea a declarat că divorțează cu adevărat, dar că ea și Dinu au rămas în relații foarte bune, deoarece au un business împreună și sunt părinți.

Deea și Dinu Maxer sunt părinții a doi copii, Maya, în vârstă de 3 ani, și Andreas, în vârstă de 11 ani. După divorț, Deea a cumpărat un apartament în același bloc în care locuiește și Dinu, pentru a putea fi aproape de copiii lor. Chiar dacă au divorțat, cei doi își petrec mult timp împreună și participă la evenimente împreună, deoarece au un business împreună.

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților. Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți.

S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a declarat Dinu Maxer

Deea Maxer: „Mulți or sa spună că nu e adevărat”

Chiar și așa, unii oameni încă nu cred că divorțul lor este real și consideră că este doar o strategie de marketing pentru a atrage atenția publicului. Cu toate acestea, Deea a explicat că ea și Dinu sunt foarte fericiți să fie prieteni buni și să rămână în viața unul altuia, chiar și după divorț.

“Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem.

Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac din acest divorț marketing. Dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț.
Avem evenimente antamate, avem proiecte comune.

Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună… E un brand ajuns la nivel internațional”, a declarat Deea Maxer

Citeste si alte articole: