Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Bianca Drăgușanu: „Eu am o oarecare dependență cu tot ce înseamnă operații estetice și perfecțiune.”

MedicalBianca Drăgușanu: „Eu am o oarecare dependență cu tot ce înseamnă operații estetice și perfecțiune.”

Bianca Drăgușanu își face liposucție și a șocat pe toată lumea! Vedeta este cunoscută pentru atenția pe care o acordă aspectului ei și pentru că nu se sfiește să facă intervenții estetice. După ce a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă la nivelul feței, Bianca a surprins pe toată lumea când s-a filmat în cabinetul medicului estetician, unde urmează să își facă liposucție.

Bianca Drăgușanu vrea să își facă o liposucție!

Chiar dacă are un corp de invidiat, se pare că Bianca a observat mici imperfecțiuni care o deranjează din punct de vedere estetic, așa că s-a hotărât să facă această intervenție. De altfel, aceasta merge lunar la medic pentru mici retușuri, dar din când în când face și schimbări majore.

Printre intervențiile pe care le are pe listă, liposucția este una dintre cele mai importante. Deși pare incredibil, Bianca are o anumită parte a abdomenului care o deranjează foarte tare și vrea să scape de ea. Vedeta și-a făcut publică decizia și a mers la Cluj pentru a face intervenția chirurgicală. Acolo, a explicat medicilor ce anume o deranjează și ce vrea să schimbe, iar fanii au fost ținuți la curent cu toate detaliile prin intermediul unui filmuleț postat de vedetă pe rețelele sociale.

‘Dragii mei sunt fix în cabinet. Am venit la o consultație pentru o eventuală liposucție dacă domnul doctor îmi permite și consideră că este ok. Am venit până la Cluj fiindcă am de gând să fac mai multe proceduri astăzi, iar consultația de liposucție se afla printre primele lucruri pe lista mea de priorități. Pe mine mă deranjează o anumită porțiune a abdomenului meu. Deși lucrez la el de ani de zile, fac sport, abdomene, nu se duce. Un pic de piele, un pic de burtă. (…)’, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Medicul estetician a asistat la tot ceea ce nu-i place Biancăi Drăgușanu la abdomenul ei și i-a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. În primul rând, i-a spus că ceea ce o deranjează pe ea nu este grăsimea, ci piele, ceea ce este normal, astfel că nu o să facă clascia operație de liposucție, ci una asemănătoare, explicând pas cu pas cum vor decurge lucrurile.

‘Pe sub haine pot să spun clar că nu e nevoie de o lipoaspirație. Hai să vedem exacr zona care te deranjează. (…) Și anume, faptul că ai un pic de piele aici și un pliu, te deranjează. În principiu nu trebuie să aspriăm pe aici și un pic de grăsime este normală, fiindcă suntem oameni. Când pui mâna vezi și tu că nu este grăsime, este piele. Asupra ei putem să acționăm cu mici incizii. Niște cicatrici foarte mici. Acest ac mic intră pe sub piele și asta determină producție de colagen. În timp, pielea devină mai fermă. Este o procedură ce necesită anestezie. Nu trebuie să stai intubat. Rezultatul nu se vede imediat, ci se vede după 6 luni, însă este unul neașteptat de frumos și bun.’, a spus medicul care o să se ocupe de intervenție, pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu.

Ce alte schimbări vrea Bianca Drăgușanu să își mai facă

Pe lângă liposucție, Bianca Drăgușanu a povestit ieri în mediul online că dacă tot merge la Cluj, are de gând să rezolve mai multe lucruri care îi displac. Prin urmare, vrea să scoat Bioalcamidul care s-a transformat în mici boabe de orez pe sub piele ei de-a lungul anilor, dar și să mai facă câteva retușuri asupra buzelor. Bianca Drăgușanu nu este la prima intervenție estetică și nu se teme să facă astfel de schimbări, mai ales că își dorește întotdeauna să arate impecabil. Chiar dacă unii o critică pentru acestea, ea își urmează planurile și este hotărâtă să arate din ce în ce mai bine.

„Eu am o oarecare dependență cu tot ce înseamnă operații estetice și perfecțiune. Deși, în imperfecțiunea mea sunt o perfectă, m-am gândit că dacă tot merg la Cluj, la doamna doctor (…), cu care colaborez de mai bine de trei ani și care îmi face toate procedurile care îmi trec prin prin minte. (…) Mi s-a pus mie pata să îmi fac o incizie.

Vreau să scot Bioalcamidul acela și vreau să fac din nou buzele să arate așa cum vreau eu (…) Nu v-am spus sau poate că v-am spus, dar ați uitat, acum mulți ani, în tinerețea mea zbuciumată, prima mea injectare a buzelor a fost cu Bioalcamid. Pe vremea aia nu exista nimic altceva. Și acest Biolcamid, după atâția ani, s-a granulat, ca niște mici boabe de orez’, a spus Bianca Drăgușanu ieri pe pagina ei de Instagram.

Citeste si alte articole: