Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, divinizate de fanii de pe Internet! „Vă ador!”

MedicalAnamaria Prodan și fiica ei, Sarah, divinizate de fanii de pe Internet! „Vă ador!”

Fiica sexy a Anamariei Prodan face furori pe Internet! Sarah Dumitrescu începe să strălucească din ce în ce mai mult alături de celebra ei mamă, Anamaria Prodan. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut senzație la ultimele evenimente mondene la care a participat alături de mama ei. Cu un look sofisticat și un zâmbet fermecător, Sarah a atras toate privirile și a cucerit inimile fanilor mamei sale celebre.

Aprecierile fanilor pentru Anamaria Prodan și Sarah!

Anamaria Prodan nu s-a putut abține să nu împărtășească cu lumea poze și filmulețe în care apare alături de frumoasa ei fiică. În scurt timp, rețelele de socializare au fost inumdate de laude și aprecieri pentru cele două frumuseți.

Fanii Anamariei Prodan nu au stat pe gânduri și au dat tonul laudei pentru cele două: „Ana, sunteți superbe ca două surori. Ai copii frumoși, ai cu ce te bucura, ești bogată în suflet, asta este cel mai important”, „Vă ador”, „Sunteți minunate” și „Vă iubesc” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii lor pe Instragram!

Se pare că Sarah Dumitrescu a moștenit nu doar frumusețea mamei sale, ci și talentul și ambiția. Tânăra a decis să își urmeze pasiunea pentru modă și design și a început să își dezvolte propria colecție de haine. Cu siguranță vom mai auzi de ea în viitorul apropiat!

În orice caz, Anamaria Prodan și fiica sa reprezintă o combinație câștigătoare în lumea mondenă și continuă să inspire și să impresioneze pe toată lumea cu farmecul lor unic.

 

Citeste si alte articole: