România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Călin Donca l-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu cu ceasul lui de 200.000 de euro!

MedicalCălin Donca l-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu cu ceasul lui de 200.000 de euro!

Spectacol total la „Chefi la cuțite”! Concurentul Călin Donca și soția sa Orianda au făcut senzație cu povestea lor de dragoste și cu preparatul lor culinar! Dar, înainte de a se apuca de gătit, au reușit să stârnească curiozitatea juraților cu ceva cu totul special!

Chef Florin Dumitrescu a observat imediat bijuteria scumpă pe care o purta Călin Donca la mână: un ceas în valoare de 200.000 de euro! Însă, acest lucru nu a fost suficient pentru a-i intimida pe cei trei jurați: chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Ce-a zis Donca? Ce-a zis chef Dumitrescu?

”Am 38 de ani și cinci copii. De 14 ani alături de soția mea, Orianda (…) Ne plac competițiile, vrem să mergem cât mai departe. Chiar dacă nu suntem bucătari în viața de zi cu zi, cred că aceasta emisiune se referă la iubirea pentru arta culinară”, a declarat Călin Donca la Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu, un pasionat de ceasuri, nu a putut să nu observe bijuteria pe care o purta Călin Donca la mână, un ceas în valoare de 200.000 de euro. Cu toate acestea, cei doi concurenți au obținut cele trei cuțite din partea juriului, iar preparatul lor a fost lăudat.

„Ce mai contează că a pus șofran aici de 1.000 de euro când la mână are un ceas de 200.000 de euro?!” a remarcat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”.

Călin Donca este un afacerist de succes în domeniul furnizării de energie și gaz, și soția sa Orianda au reușit să impresioneze jurații nu numai cu aspectul lor fizic și bijuteriile scumpe, ci și cu preparatul lor culinar. Deși nu sunt bucătari profesioniști, cei doi au spus că emisiunea este despre iubirea pentru arta culinară și că le place să participe la astfel de competiții și să meargă cât mai departe în concurs.

În cele din urmă, cei doi au reușit să obțină cele trei cuțite din partea juriului, iar preparatul lor a fost lăudat. Călin Donca și soția sa Orianda sunt un exemplu de cuplu puternic și de oameni de succes care nu se tem să își pună abilitățile la încercare în fața tuturor!

Citeste si alte articole: