Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Bia Khalifa a dezvăluit câte operații estetice are! „Eram superbă, oricum”.

MedicalBia Khalifa a dezvăluit câte operații estetice are! „Eram superbă, oricum”.

Bia Khalifa, celebra vedetă a internetului, a făcut dezvăluiri bombă despre toate intervențiile estetice la care s-a supus de-a lungul timpului. Într-un interviu exclusiv, ea a mărturisit că își dorește să arate mereu perfect și că banii pe care îi câștigă online îi permit să își îndeplinească acest vis.

Ce operații estetice are Bia Khalifa?

Printre operațiile estetice pe care le-a făcut se numără rinoplastia, mărirea sânilor și a buzelor, îndepărtarea ridurilor și remodelarea feței. Cu toate acestea, ea susține că arăta superbă și înainte de intervențiile estetice și că nu regretă nicio clipă decizia de a le face.

Bia Khalifa a declarat că este mulțumită de rezultatele obținute și că este gata să facă și alte intervenții în viitorul apropiat. Nu se știe exact despre ce operație estetică este vorba, dar fanii sunt deja nerăbdători să afle detalii.

Eu am plătit pentru buzele astea, nu știu cum să îți zic. Nu e ca și cum e un defect de naștere sau ceva ce nu poți să schimbi.(…) De asta am cele mai frumoase buze”, a spus aceasta.

Nu m-a durut. Nu contează durerea, contează rezultatul final. Eu am vrut să am mereu așa,în sus, gen (n.r. forma nasului). Prima dată, m-am operat în România, la o clinică și mi-a stricat nasul. Dacă caută lumea poze cu mine înainte de operație, o să vadă că eram superbă, oricum.

A doua oară, m-am operat să îmi îndrept nasul, pentru că era puțin cam deviat și nu puteam să respir. Ok, s-a rezolvat cu a doua operație, însă, nu puteam să respir. Estetic, arăta bine, iar a treia operație le-a rezolvat pe toate”, a povestit Bia Khalifa,

Bia Khalifa ia în calcul o nouă intervenție estetică

În ciuda faptului că mulți o critică pentru alegerea de a-și schimba aspectul, Bia Khalifa se simte foarte bine în propria piele și își dorește să îi inspire pe alții să își urmeze visurile. Ea este conștientă că intervențiile estetice nu sunt pentru toată lumea, dar pentru ea au reprezentat o modalitate de a-și crește încrederea în sine și de a-și îndeplini visul de a arăta perfect.

Bia Khalifa a apelat și la două intervenții la nivelul sânilor, pentru a fi mulțumită, pe deplin, de modul în care arată. „Sânii i-am făcut o dată, i-am schimbat. Mi-am făcut lipo abdominal și mi-am băgat în șolduri. Este o operație naturală, nu mi-am băgat mult în șolduri. În fund nu am băgat absolut nimic. N-am vrut să merg pe extrem.

Mă gândesc să îmi bag ceva și în fund, însă, toată lumea îmi spune că nu, că e ok așa. Mie îmi place, oricum. Poate mi-aș face de plictiseală”, a mai spus Bia Khalifa.

În concluzie, Bia Khalifa este o femeie puternică și hotărâtă, care nu se teme să își asume deciziile și care își dorește mereu să fie cea mai bună versiune a ei înșiși. Cu toate acestea, este important să nu uităm că frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat și că intervențiile estetice ar trebui să fie o alegere personală și nu una impusă de societate.

Citeste si alte articole: