Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Delia și-a ieșit din minți! Pentru că au criticat-o pentru tricoul cu „mă-ta” și cârnați, a început să împroaște cu venin!

MedicalDelia și-a ieșit din minți! Pentru că au criticat-o pentru tricoul cu „mă-ta” și cârnați, a început să împroaște cu venin!

Delia, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a intrat într-un scandal uriaș cu fanii săi! Totul a început după ce artista a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare îmbrăcată cu un tricou care a atras atenția fanilor prin desenul special – ni mai mult, ni mai puțin decât cârnați!

Delia și-a jignit fanii care nu au fost de acord cu tricoul ei!

Delia a atras comentarii de tot felul, dar nu toți fanii săi au fost încântați de desenul de pe tricou. Unii dintre ei au avut reacții negative și au lăsat comentarii jignitoare la adresa artistei. În urma acestor comentarii, Delia a reacționat vehement și i-a jignit pe cei care au criticat tricoul ei special.

Deși unele persoane au spus că tricoul cu cârnați este amuzant și reprezintă o doză de umor, alții au fost foarte critici și au lăsat comentarii jignitoare la adresa artistei. Delia nu a mai putut să tacă și a răbufnit, jignindu-i pe cei care au avut opinii diferite de ale ei.

“Prefer sa dau cuiva care nu are ce manca, decat sa dau 250 pe un rahat. Oameni buni treziti-va, faceti fapte bune ajutand oamenii singuri, nu umflati portofelele puturosilor”, a scris unul din fanii artistei. “Dar va sustinem! Doar ca din pacate… Cei de pe facebook … faceti parte din categoria mancatorilor de c***t! Preferati sa dati… dar n-o faceti. Spor”, i-a raspuns Delia.

“Cand eram mica imi placea foarte mult de Delia… Acea Delia… O adoram… Vroiam sa fiu ca ea… Dar acum sunt foarte dezamagita de aceasta DELIA. Ma scuzati, e doar parerea mea personala atat!!”, i-a scris o fană.

“Ia partea buna a lucrurilor! Eu nu te cunosc. Nu sufar nici o dezamagire! Chiar sunt ok!”, i-a răspuns Delia. “250 ron? Unde te crezi?”, “Cu 250 ron imi iau bluze sau geaca de la zara sau guess… I s-a urcat la cap vrea sa vada daca ii prosteste pe adolescent”, i-au mai scris si alti fani.

“In tara in care daca vrei sa ai un lucru fain, platesti! Printul ala nu lipit cu fierul de calcat… asta nu-i un tricou facut la mall”, a pus Delia, care recent a dezvăluit care este teama ei cea mai mare.

Citeste si alte articole: