România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Bianca Drăgușanu, supărată pe criticii care i-au spus că și-a pus prea mult botox!

MedicalBianca Drăgușanu, supărată pe criticii care i-au spus că și-a pus prea mult botox!

Blondina Bianca Drăgușanu (37 de ani) este recunoscută pentru apetitul ei vorace pentr intervențiile estetice, însă când vine vorba de operații la picioare, frumoasa vedetă pare mai precaută. Recent, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o problemă la genunchiul stâng și i s-a recomandat o intervenție chirurgicală de menisc.

Bianca Drăgușanu amână operațiile de care are nevoie, dar își pompează botox la greu!

Bianca nu este deloc entuziasmată de această idee, deoarece este conștientă de faptul că recuperarea după astfel de intervenții poate fi dificilă și dureroasă. În loc să se grăbească să meargă la cuțit, vedeta a decis să încerce un program personalizat de recuperare, care speră să o ajute să-și vindece piciorul fără a fi nevoie să treacă prin durerea unei intervenții chirurgicale.

Cu toate acestea, fanii ei se tem că Bianca Drăgușanu ar putea exagera și cu această procedură de recuperare, așa cum a făcut-o cu intervențiile estetice. Frumoasa blondină nu a fost străină de critici în legătură cu faptul că ar fi exagerat cu acidul hialuronic și botoxul. Dar, indiferent de ce cred alții, Bianca nu pare să se oprească din dorința de a se îngriji și de a arăta bine.

Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine la unii invidoşi, e problema lor. Eu o sa ma operez până mor”, a declarat Bianca Drăguşanu

Vrea să ceară mai mulți bani pentru pensia alimentară!

În plus, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția recent la inaugurarea unei clinici medicale de ortopedie, unde a fost prinsă de fotoreporteri!. Acolo, ea a dezvăluit că intenționează să discute cu fostul ei soț despre majorarea pensiei alimentare pentru fiica lor, Sofia Natalia, care anul acesta va merge la grădiniță. Se pare că Bianca nu are probleme doar cu genunchii, ci și cu afacerile de familie. Rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă recuperarea ei fără intervenție chirurgicală va fi de succes.

“Vreau s-o dau la o grădiniţă de stat. De ce s-o dau la privat? A mea ştie engleză de pe net. Uneori taţii uită cât de repede cresc copiii, că hainele de ieri, azi nu le mai sunt bune. Sofia are nevoie de pantofi noi, hăinuţe, toate cele”, a mai declarat Bianca.

Citeste si alte articole: