Andra poartă hainele controversatei case de modă Balenciaga!

MedicalAndra poartă hainele controversatei case de modă Balenciaga!

Nu putem sta indiferenți în fața unor practici inacceptabile și, cu atât mai mult, nu putem accepta ca acestea să fie promovate de către celebrități. Din păcate, Andra pare să nu știe acest lucru, deoarece recent a fost prinsă promovând produsele Balenciaga, brand care a fost implicat în campanii necurate cu minori. Postarea se află aici.

Cu toate acestea, nu este de ignorat faptul că Balenciaga este unul dintre cei mai importanți jucători din lumea modei, cu colecții care au fost purtate de cele mai mari nume din industria modei și divertismentului. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să trecem cu vederea practicile lor inacceptabile.

În 2022, Balenciaga a fost acuzată de pedofilie, fiind nevoită să retragă campania de Crăciun, în care apar copilași cu ursuleți în costume folosite și de sa*o-mas*chiști..

În anul 2018, Balenciaga a fost criticată dur pentru campania lor publicitară, care a prezentat modelele purtând cizme de cowboy în timp ce țineau bebeluși în brațe. Această campanie a fost considerată ca exploatarea copiilor și ca o încălcare gravă a drepturilor lor. În plus, au fost criticați și pentru campania lor din anul 2017, în care au folosit imagini cu animale în abatoare, fapt care a stârnit indignarea publicului.

Cu toate acestea, Andra pare să nu fie conștientă de aceste probleme și a decis să promoveze produsele lor pe rețelele sociale. Ca persoane publică, Andra are responsabilitatea de a alege cu grijă companiile pe care le promovează și de a se asigura că nu susține practici inacceptabile. Sperăm că Andra va fi mai atentă pe viitor și va alege să promoveze doar companii care respectă drepturile și valorile umane.

Citeste si alte articole: