Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Andra, declarații sincere despre operații estetice! „O intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă!”

MedicalAndra, declarații sincere despre operații estetice! „O intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă!”

Andra Măruță, vedeta PRO TV, a recunoscut totul despre operațiile estetice la doar 32 de ani! Artista a vorbit cu sinceritate despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi într-o formă de invidiat, printre care se numără și intervențiile chirurgicale preferate de multe vedete din showbizul românesc.

Nu-i vine să creadă cum a trecut timpul

Deși este recunoscută pentru talentul său muzical și frumusețea sa naturală, Andra a dezvăluit că a apelat la operații estetice pentru a se simți mai încrezătoare în propria-i piele. Înainte de a ajunge la celebritate, artista avea părul lung, roșcat și purta o cărare pe mijloc, dar în timp și-a schimbat look-ul și a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți imaginea.

În primul său videoclip pentru piesa “În noapte mă trezesc”, Andra părea mai matură decât vârsta sa reală de 14 ani, dar nu se știa că aceasta apelase la operații estetice. Deși a făcut multe sacrificii pentru a-și urma visul de a deveni artistă, Andra a recunoscut că intervențiile chirurgicale i-au dat o încredere mai mare în sine și au contribuit la imaginea sa de frumusețe naturală.

“Nu-mi vine să cred cât timp a trecut. Îmi aduc aminte ce mult îmi doream să iasă bine, să placă oamenilor. Și eram nesigură, adică știam să cânt, dar nu înțelegeam prea bine cum ar trebui să arate un videoclip. Am făcut ce mi-a zis regizorul și când am văzut rezultatul mi-a plăcut. Pentru acea perioadă, mi s-a părut un clip reușit și am ținut pumnii strânși să prindă piesa și clipul”, a declarat cântăreața.

Ce folosește pentru a se menține frumoasă?

Întrebată despre secretele frumuseții sale, Andra a dezvăluit că folosește produse cosmetice de calitate și să este foarte recunoscătoare pentru ceea ce a primit de la Mama Natură. În legătură cu operațiile estetice, soția lui Cătălin Măruță nici nu vrea să audă de ele, pentru că se teme de ace și bisturiu. Totuși, nu exclude ca pe viitor, după ce va schimba iar prefixul să apeleze la intervenții non-chirurgicale.

“Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitorul apropiat. Voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a mai mărturisit talentata artistă.

Deși unele vedete preferă să nu recunoască că au apelat la intervenții estetice, Andra a fost sinceră și a vorbit deschis despre subiect. Și nu este singura, printre celebritățile autohtone care au recunoscut că au apelat la chirurgia estetică se numără și Gina Pistol, Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu.

În showbiz-ul românesc, intervențiile estetice au devenit o modă, dar este important să fie făcute cu responsabilitate și să fie folosite doar pentru a ne face să ne simțim mai încrezători în propria-i piele. Andra Măruță a reușit să își păstreze frumusețea naturală și să se afirme în industria muzicală fără a apela la excese în materie de intervenții estetice.

Citeste si alte articole: