Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Anda Adam, răbufnire la adresa celor care o critică pentru își modifică pozele de pe Instagram: „Folosesc ce filtru vrea mușchiul meu!”

MedicalAnda Adam, răbufnire la adresa celor care o critică pentru își modifică pozele de pe Instagram: „Folosesc ce filtru vrea mușchiul meu!”

Anda Adam, atacată din nou pentru folosirea filtrelor de înfrumusețare pe rețelele de socializare! Cântăreața nu se lasă intimidată și își confruntă criticii.

Anda Adam, un car de furie!

Deși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră, Anda Adam nu pare să scape de criticile celor care o urmăresc online. Cu toate acestea, ea nu se lasă descurajată și își confruntă criticile cu un mesaj ferm. Cântăreața consideră că toate aceste atacuri vin din partea unor oameni nefericiți și frustrați.

Mulți urmăritori ai Andei Adam o acuză că își modifică înfățișarea cu ajutorul filtrelor de înfrumusețare, astfel încât ceea ce postează pe rețelele de socializare să fie departe de realitate. Cu toate acestea, Anda Adam nu se lasă afectată de astfel de comentarii și continuă să își posteze poze cu încredere.

Este admirabil că Anda Adam nu își pierde încrederea în sine și nu se lasă intimidată de criticile celor care nu o înțeleg. Cântăreața rămâne o figură importantă în peisajul muzical românesc și își va continua cariera cu aceeași pasiune și determinare ca până acum.

’’Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi, dar îmi imaginez că viața lor este foarte tristă din moment ce efectiv nu ai ce face și încontinuu să comentezi la un om indiferent ce ar pune.

Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (…) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților!

Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a precizat Anda Adam într-o înregistrare publicată pe Instragram.

Anda Adam: ‘’Nu mă interesează comentariile unor oameni urâți!”

De asemenea, vedeta le-a transmis fanilor că filtrele nu au rolul de a schimba fizionomia feței și că, în ciuda criticilor, va continua să le folosească.

’’Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată, că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (…)

De asta s-au inventat filtrele să le folosim și o să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie. Da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum doresc eu, cum am eu chef când mă trezesc dimineața și nu e problema voastră și nu e problema nimănui și dacă nu vă place nu trebuie să intrați să vă uitați la postările mele!”, a răbufnit Anda Adam.

Pe lângă acestea, vedeta le-a explicat fanilor că frumusețea nu este tot ce contează și că cel mai important lucru este cum suntem în interior.

”Un om frumos poate să nu fie frumos fizic, poate să fie frumos la suflet. Am întâlnit atât de mulți oameni frumoși pe interior că nici nu contează exteriorul.

Aveți niște principii atât de greșite, sincer. Învățați să fiți buni, învățați să fiți oameni, învățați să fiți frumoși nu doar pe afară, ambalajul nu contează, îl puteți arunca cu ușurință, ci contează ce aveți în interior, oameni dragi! (…)

Nu mă interesează comentariile unor oameni urâți și a unor oameni care nu au o viață’’, a mărturisit Anda Adam.

Citeste si alte articole: