România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Anamaria Prodan, cadou de senzație de la arabul a cărui „bărbăție” o adoră!

MedicalAnamaria Prodan, cadou de senzație de la arabul a cărui „bărbăție” o adoră!

Anamaria Prodan, celebra impresară de fotbal, pare să fi găsit iubirea adevărată în brațele unui medic arab bogat și faimos! Impresara a primit un inel cu diamante care i-a luat cu siguranță ochii și a lăsat-o cu gura căscată, mulțumită arabului! Noul iubit al Anamariai este un afacerist arab de succes, Ibrahim, care este considerat unul dintre cei mai buni medici plasticieni din Arabia Saudită.

Despre relația lor, impresara nu a vorbit încă în mod oficial, deoarece se așteaptă să se finalizeze divorțul cu fostul soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu a putut să nu-și arate bucuria de a fi alături de noul ei iubit, postând poze romantice cu el pe Instagram.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau prin Dubai, îmbrățișați și îndrăgostiți, iar inelul cu diamante de pe degetul Anamariai a atras cu siguranță atenția. Cu toate acestea, impresara nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii despre cadoul foarte scump primit de la iubitul ei misterios.

Ibrahim, iubitul arab al Anamariai Prodan, este unul dintre cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Jeddah, Arabia Saudită. Este o personalitate extrem de populară și de respectată în lumea medicală, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din golf. În plus, medicul deține clinici și în Anglia și Dubai, fapt ce demonstrează încă o dată cât de bogat și de influent este.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre doctorul arab?

Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.

Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm.

Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si alte articole: