România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

ANAF avertizează asupra unei noi tentative de fraudă în care este implicat numele instituţiei – Atacatorii cibernetici cer achitarea unor sume de bani până în 8 aprilie

EconomieANAF avertizează asupra unei noi tentative de fraudă în care este implicat numele instituţiei – Atacatorii cibernetici cer achitarea unor sume de bani până în 8 aprilie

”Vă informăm că astăzi numeroşi contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, «în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigaţie şi se va înainta Poliţiei un ordin de reţinere»”, a transmis, vineri, ANAF, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparţine instituţiei, iar documentul conţine greşeli gramaticale precum şi o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.

”Atragem atenţia, pe această cale, să nu deschideţi aceste emailuri şi să nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut. Foarte important: să NU transmiteţi banii solicitaţi”, a mai transmis ANAF.

Instituţia reaminteşte că Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia.

 

 

Citeste si alte articole: