Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am făcut prostia asta”

MedicalGina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am făcut prostia asta”

Scandal uriaș în familia Matache! Gina Matache a recunoscut că și-a bătut fiica, Delia, în timp ce Oana, sora mai mică a cântăreței, a fost tratată cu mai multă delicatețe. Motivul? Oana s-a despărțit de tatăl copiilor ei și a început o nouă relație cu Radu S., lucru care nu a fost pe placul mamei sale.

Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica

„Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copiul tăul, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…

Îmi pare rău, nu aș fi vrut. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți.

De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”, a declarat Gina Matache

Familia Matache este în mijlocul unui scandal monstru, iar dezvăluirea făcută de Gina nu face decât să agraveze situația. Este absolut inacceptabil să se recurgă la violență, indiferent de motivul sau circumstanțele care au condus la aceasta.

În concluzie, acest scandal trebuie să fie o lecție pentru toți părinții, să își trateze copiii cu respect și să nu recurgă niciodată la violență fizică sau verbală împotriva lor. Este de datoria noastră să protejăm copiii și să le oferim un mediu sigur și iubitor pentru a crește și a se dezvolta în mod sănătos.

Citeste si alte articole: