Taximetriștii timișoreni trebuie să-și avizeze autorizațiile

Din OrasTaximetriștii timișoreni trebuie să-și avizeze autorizațiile

Primăria Timișoara a transmis un anunț important pentru taximetriști, solicitându-le să se prezinte la Biroul Mobilitate și Transport pentru a-și aviza autorizațiile. Conform informațiilor oferite de reprezentanții primăriei, taximetriștii sunt rugați să meargă la sediul biroului, care se află pe strada Mihai Eminescu, numărul 2B (fosta locație a Direcției Fiscale).

Taximetriștii pot merge pentru avizarea autorizațiilor începând cu data de 5 aprilie, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Aceștia trebuie să aibă la ei autorizația de transport în original.

„Potrivit art. 8 din Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, modificată și completată, autorizația de transport se eliberează de autoritatea de autorizare pe durată nedeterminată și este valabilă cu condiția vizării acesteia la fiecare 5 ani de către aceasta, odată cu verificarea îndeplinirii condițiilor care au stat la baza emiterii unei astfel de autorizații”, a transmis Primăria Timișoara.

Instituția a anunțat că în perioada 09 ianuarie – 31 martie s-a desfășurat procedura de depunere a documentelor necesare pentru obținerea vizei pentru autorizația de transport în vederea efectuării de transport de persoane în regim de taxi.

Citeste si alte articole: