Elena Merișoreanu, acidă la adresa buzelor Biancăi Drăgușanu: „Mă enervează când le văd cu gogoșile în gură!”

MedicalElena Merișoreanu, acidă la adresa buzelor Biancăi Drăgușanu: „Mă enervează când le văd cu gogoșile în gură!”

Elena Merișoreanu a recunoscut că a apelat la intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine și este de părere că un artist trebuie să arate impecabil când urcă pe scenă, astfel că ajutorul medicului estetician este bine venit întotdeauna.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinere, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public”, a spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, comentariu acid despre Bianca Drăgușanu

Deși este fană operații estetice, Elena Merișoreanu a spus că trebuie să existe un echilibru în toate, astfel că divele care au exagerat cu vizitele la medicul estetician nu sunt deloc pe placul ei.

„Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari). Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată eu am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă. Știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. Îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față”, a mai spus cântăreața la Antena Stars.

Citeste si alte articole: