România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Câți bărbați a avut Anamaria Prodan în viața ei? Politicieni, doctori, dar și sportivi i-au făcut vizite în dormitor!

MedicalCâți bărbați a avut Anamaria Prodan în viața ei? Politicieni, doctori, dar și sportivi i-au făcut vizite în dormitor!

Anamaria Prodan, impresara și mamă a doi copii, nu are un moment de liniște. După divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf, aceasta a intrat în politică și are planuri mari. În plus, impresara este cunoscută și pentru viața personală tumultoasă, fiind implicată în diverse relații de-a lungul timpului.

Bărbații care ar fi cucerit-o pe vedetă!

Anamaria ar fi avut legături cu mai mulți bărbați importanți, inclusiv politicieni sau din lumea fotbalului. Chiar și natura meseriei de impresar a expus-o la diverse speculații și scandaluri.

În 1993, impresara a avut parte de o experienţă fiul Virgil Măgureanu, deşi de faţă era şi iubitul ei, Sebi. Printre bărbaţii care au făcut parte din viaţa ei se numără: Dănuţ Lupu, Cornel Dinu, Victor Becali, Codrin Ştefănescu, Dragomir Junior, Bogdan Dragomir, şi Eugen Trică. Ultima relație a fost cu doctorul arab Ibrahim Ashary.

„Am fost combinată cu toată lumea din fotbalul românesc”, a spus Anamaria Prodan la un moment dat, potrivit Antena Stars.

Anamaria Prodan a intrat în politică, în APP

„Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan.

Citeste si alte articole: