Bianca Drăgușanu: „Toata lumea spune despre mine ca sunt o ….. Dar nu sunt. Am iubit în viața mea doar trei bărbați”

MedicalBianca Drăgușanu: „Toata lumea spune despre mine ca sunt o ….. Dar nu sunt. Am iubit în viața mea doar trei bărbați”

Intr-un interviu, Bianca spune a spus ca a iubit doar trei barbati si ca simte acum pusa la zid din cauza plecarii la Paris cu Adrian Cristea.

„Toata lumea spune despre mine ca sunt o ….. Dar nu sunt. Am iubit in viata mea doar trei barbati”, a declarat Bianca intr-un interviu acordat pentru Libertatea.

„La Maruta” a facut inventarul relatiilor recunoscute public de Bianca de-a lungul timpului, rezultand ca a avut cu mult mai multe iubiri decat spune ea acum.

Bianca Dragusanu a aparut prima data la televizor pe cand avea doar 16 ani. Si atunci a facut-o pentru a-si declara dragostea pentru iubitul ei de-atunci, Mihai.

In 2006 pleaca din Petrosani si se muta in Bucuresti. Avea 18 ani si a facut primele operatii estetice pe care i le-ar fi platit Alin Ionescu, actualul sot al Cristinei Spatar. Intr-un interviu dat dupa cativa ani, Bianca a recunoscut ca a avut o relatie cu Alin, ca l-a iubit si ca a locuit impreuna cu el, in casa lui.
O alta relatie recunoscuta public a fost cea cu italianul Mirco Maschio, care a fost cu mai multe femei din showbiz. „Am fost impreuna cu el cam un an sau un an si jumatate. M-am simtit bine cu el”, a spus Bianca dupa cativa ani.

Bianca a avut o relatie si cu Coco Paun, pe care, de asemenea si-a asumat-o.

Cel care a contribuit cel mai mult la ascensiunea ei a fost Catalin Botezatu, cu care a fost implicata si intr-o relatie sentimentala.

Se pare ca Bianca a calcat stramb tocmai in timpul acestei relatii. In presa a aparut o filmare compromitatoare in care era in compania lui Adrian Mutu.

In aceeasi perioada, s-a zvonit ca ar fi avut o scurta poveste de amor cu fotbalistul Ciprian Marica, dar si fiul lui Cosmin Olaroiu.

A urmat o relatie lunga de 3 ani cu Adrian Cristea, iar apoi relatia si casatoria cu Victor Slav.

A urmat Alex Bodi.

Citeste si alte articole: